Şimdi Ara

Acill!!!Reseller veya uygun olursa VPS arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu yüzden acilen 5 gb lık bi reseller paketi arıyorum.
    Eğer uygun bişeyler olursa VPS de olabilir.
    Önerilerinizi ve tekliflerinizi bekliyorum....
    Acill lütfennn..

• [Deleted by Admins]
  • pm attım ayrıca imzamdaki msn den bana ulaşabilirsin.
  • Pm attım gerekli bilgileri
  • Arkadasim bana ulasirsan 20 gb 40 gb 60 gb seceneklerinden vps verebilirim...
    Ayrica reseller paketler icinde konusabilkiriz... tufansen@msn.com
    www.hedefhosting.net istedigin yerden ulas..su anda msn deyim
  • [Deleted by Admins]
  • www.hostticaret.com gir ve al.Ben de ordan kullaniyorum memnunum.Öneririm hertürlü.
    info@winturk.net msn'e gel yardımcın olim görüştürim seni onlarla istersen.Çok sağlam bir yer inancın olsun.Forumda araştırırsan herkes memnun o şirketten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özel Mesaj gönderdim.
  • Size Özel Mesaj Attım

Not : Eger Verim istiyorsanız Size VPS'yi Asla Önermem Cok Sıkıntı Yasarsınız VPS'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KlavyeHosting -- 14 Nisan 2006; 21:50:08 >
  • Arkadaşlar bir kere de müsade edin biz teklif verelim. Ne bu aceleniz yahu, aç kurtlar gibi saldırıyosunuz? (Sanki ben bulsam boş konuyu, ben saldırmam Bende aynısını yaparım ya, neyse )
  • Sana dedim maçı seyretme gel foruma diye ama dinlemedin ki herzamanki gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: KlavyeHosting

Sana dedim maçı seyretme gel foruma diye ama dinlemedin ki herzamanki gibi

Abi sallama, bugün cuma, bugün maç mı var ki?
  • ( hemen kıvıralım )

Halı Saha macından bahsediyorum yafs gecen gitmiştin hani
    ( halı sahanında gunu olmaz ya bunuda yemem deme )
  • arkadaşım en sağlamı gir hostbul.net e firmalar hakkında yapılmış yorumları oku daha sonrawww.ipwalk.com a gir firmaların müşteri potansiyelini gör. daha sonra kıyasla ve al derim sana.

Bu arada bende bir host firması ortağıyım ama forumda host satmaktan yorumdum kendi firmamı yazmıyorum o nedenle. ama illa tavsiye dersen www.hostticaret.netwww.ileriturk.netwww.tegem.com tavsiye ederim..

• quote:

Orjinalden alıntı: Ke[R]eM

Arkadaşlar bir kere de müsade edin biz teklif verelim. Ne bu aceleniz yahu, aç kurtlar gibi saldırıyosunuz? (Sanki ben bulsam boş konuyu, ben saldırmam Bende aynısını yaparım ya, neyse )

Değiştiriyorum Ke[R]eMhost.com 'dan al çok güvenli :)

• quote:

Orjinalden alıntı: winturk

quote:

Orjinalden alıntı: Ke[R]eM

Arkadaşlar bir kere de müsade edin biz teklif verelim. Ne bu aceleniz yahu, aç kurtlar gibi saldırıyosunuz? (Sanki ben bulsam boş konuyu, ben saldırmam Bende aynısını yaparım ya, neyse )

Değiştiriyorum Ke[R]eMhost.com 'dan al çok güvenli :)

(Aferim, aferim, aynen anlaştığımız gibi. Sen forumda benim reklamımı yapacaktın, ben de sana 2 haneli bi domain hediye edecektim. Eh reklam yaptığına göre, hadi bakalım, hayırlı olsun domainin. )

İşte bu nedir? Tereciye, tere satmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ke[R]eM -- 15 Nisan 2006; 8:05:23 >

• RESELLER FİYATLARIMIZ CAZİP.
    öğrenmek için iletişime geçiniz.

erenaligul@hotmail.com
  • www.webevin.com Uygun ve kaliteli hizmetimiz ile herzaman bekleriz. İyi Çalışmalar
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.