Şimdi Ara

ONLİNE OKEY SCRİPTİ ALMAK İSTEYENLER FİYATTA ANLASILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR OKEY SCRİPTİ İSTEGE ÖZEL YAZABİLİYORUM AYRİYETTEN ELİMDE BULUNAN LİSANSLI SCRİPTLER VAR İNTERNET DOLANDİRİCİLARLA DOLU HERKEZDEN SCRİPT ALMAYIN CALINTI OLABİLİR!!!

EVET ARKADASLAR BİRCOK KİŞİ ONLİNE OKEY ACMAK İSTİYO GELİN MSN DE KONUSALIM EN UCUZ HERSEYİYLE SİZE BİR OKEY SİTESİ SCRİPTİ VERİRİM KURULUMUNU İSTEGE ÖZEL ÜCRETSİZ YAPARIM BEN SİZE GÜVENMİYORUM DİYORSANIZ AYRI BEKLİYORUM PM PLS

SAYGILAR TEKNOTİK YAZILIM
    yazilim-uzmani@windowslive.com

BİZİMLE CALISMAK İSTEYEN GENC YAZILIMCI ARKADASLAR PENDİKTE BULUNAN OFİSİMİZE 2 YAZILIMCI ARKADAS ARIYORUZ CV SİNİ MAİL YOLLUYLA YOLLARSA SEVİNİRİM!!!

• ARKADASLAR OKEY SCRİPTİ DEİYSEM SADECE OKEY SCRİPTİ DEİL BİZ TEKNOTİK YAZILIM OLARAK BİRCOK SCRİPT YAZABİLİYORUZ E-TİCARET EMLAK 101 TAVLA BATAK MAFİA ONLİNE OYUN O GAME TRAVİAN .... ORTALARDA DOLANAN FREE SCRİPTLER DEİL KENDİMİZ YAZIYORUZ HEPSİ LİSANSLI
  • Açık arttırma gibi arka arkaya mesaj yazmanıza gerek yok. İlgilenen olursa cevap yazacaktır. Yapmış olduğunuz işlerden örnek site verin de ne yapıp yapamadığınıza bakalım veya sizi tanıtan bir site adresi alalım. Çünkü 5 mesajla (3 ü burda) tamam anlaştık veya al sana cv'm diyen olacağını sanmıyorum. Kendinizi daha açık ifade edin bence.

Saygılar.
  • ÖNCELİKLE İLGİLENDİGİNİZ İCİN TŞKRLER
    MSN ADRESİMİ EKLERLERSE VEYA PM ATARLARSA REFERANSTA ALABİLİRLER AYRIYETTEN CV KONUSUNA GELİNCE BİZ ZATEN TANINMIS BİR SİRKETİZ

2 ADET OFİSİMİZ BULUNMAKTADIR

PENDİK
    OFİSEKİNCİLER CADDESİ AYNAH DURAGI MENEKSE APARTMAN KAT2 NO:4 DİYARBAKIR

İLGİLENDİGİNİZ İCİN TŞKRLER MESAJLARI FAZLA YAZMAMIN SEBEBİ DAHA SONRA AKLIMA GELMELERİ SAYGILAR EFENDİM HAYIRLI CALISMALAR TEKRAR TEKRAR TŞKRLER
  • demo almak isteyen arkadaslar yada herhangi bir seye aklı takılan bir problemi olan

windowslinux server- web tasarım-web yazılım- grafik-logotasarım tek adres tenotik bilişim

yazilim-uzmani@windowslive.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.