Şimdi Ara

cs go steam takas için arkadas olmak şartmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • steamda arkadas listemde olmayan birine basıl takas teklifi yollayabilirim? 1 den fazla yolu warsa hepsini bilmek isterim..
    iyi oyunlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam Takas İçin Arkadaş Olmak Şart mı?

Steam platformunda oyunlar ve eşyalar takas etmek yaygın bir uygulamadır. Ancak, birçok kişi Steam takas için arkadaş olmak gerektiğini düşünür. Bu bilgi yanlıştır. Steam takas için arkadaş olmak şart değildir.

Steam Takas Nasıl Yapılır?

Steam üzerinden takas yapmak için şu adımları izlemen gerekir:

• Takas yapmak istediğin kişiyle sohbet başlat.
    • Sohbet penceresinde, "Teklif Gönder" düğmesine tıkla.
    • Takas etmek istediğin eşyaları seç.
    • Karşındaki kişi teklifini kabul ederse, takas işlemi tamamlanır.

Gördüğün gibi, Steam takas için arkadaş olma şartı yoktur. Tek yapman gereken, takas yapmak istediğin kişiyle sohbet başlatmaktır.

Not: Güvenliğin sağlanması için, sadece tanıdığın kişilerle takas yapman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yollaniyor ama hic denemedigim icin nasil oldugunu bilmiyorum. cslounge botlari yolluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada yolladıalr bugun de nasıl onu merak edıyorum
  • Arkadaş olmak şart değil. Steam'deki takas linkinizi o kişiye veya o kişinin size ulaştırması yeterlidir. Veya ticaret ile uğraşan biriyseniz Steam profilinize de bu linki yazabilirsiniz. Fakat envanterin veya profilin gizli olması durumunda çalışmayabilir bu şekilde denemedim.

Link için; Kendi envanteriniz --> takas teklifi --> who can send me trade offer? --> üçüncü parti siteler'de bulunan link
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.