verip vermemen seni ilgilendirir demi kardeşim hastası vardır seviyordur alır lütfen boş muhabbetler yapmayalım..
tmm kardeşm sennki golfün eder o kadar.allsen 15000e 200 model abs li airbaglisi satılıyor bu arabanın.
Doğrudur kardeşim bu tamamen hastasına satılık oldu mu güzel kardeşim golf2nin hastası çok sen rahat ol.
5 bin tl düşünürsen pm at.
sana 9 bin.
quote:
Orijinalden alıntı: Orhun-K
sana 9 bin.
bak 30 yaşına dayanmış arabaya 5 bin lira verdim.o parayı verenide bidaha zor bulursun.malının değeri bu. bu arabaya 9 bin lira veren olursa bu site üzerinden bana ulaş 1000 lira da ben bonus verecem.10 bine gelir sana araba.
ARabaya dün 7.900 verdiler vermedim arkadaşım sen neyin kafasındasın ??? Aracı görmeden konuşuyorusun ? 5 bin liraya sana vereceğime yakarım daha iyi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Orhun-K
ARabaya dün 7.900 verdiler vermedim arkadaşım sen neyin kafasındasın ??? Aracı görmeden konuşuyorusun ? 5 bin liraya sana vereceğime yakarım daha iyi :)
7900 vermişler vermemiş çok gördük böle diyenleri
Arkadaşım Tamam sana satılık değil bu araç 100 bin de versen bu aracı sana vermem !!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme