Şimdi Ara

Acill [Servisde Test işleminde Ariza Bulunamadi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar casper excalibur lebtobumu ariza üzerine servise verdim. Leptopdan sesler geliyordu. Yazilim öğrencisiyim odam tek kişilik haliyle sesleri iyi duyabiliyordum. Ürün testde girdi 2 gün bakilmiş ses gelmiyor denmiş. Cihazi teknik servise verirken daha 1. Ayi dolmamişdi bile. Cumartesiden beri düşünüyorum değişim istedim şimdi böyle bişey çikinca ne olur sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mutlu61 kullanıcısına yanıt
    Çıkan ses nasıl bir sesti.Üründe nereden geliyor ses.HDD sesi ise normal bir durumdur.

• blackblood07 B kullanıcısına yanıt
    Ses power tuşuna basar basmaz q harfinin olduğu yerden ince küçük bir çik sesi geliyor. Ben açiliş sesi saniyordum değilmiş. Sonra o sesin benzerleri F fonksiyon tuşlari kismindanda geliyor. 3. Ses ise fandan olmasi lazim tirak diye ses geliyor-sürtme seside olabilir. Harddiskden böle bir sesin gelceni sanmam, dizi izlerken bile duyuyordum bu sesi. 3 Hafta bu seslerle kullandim pcyi 2gün 1 ses duyamamişlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlu61 -- 30 Ekim 2016; 22:06:51 >
  • çik sesi dvd-romdan gelir. benim 2012den beri kullandıgım pcde var ilk çalıştığı zaman ve çalışırken arada sırada yapıyor. Hatta bazen 10sn bir yapıyodu res atıyodum düzeliyordu. Şuan hiç yapmıyor. Driverla ilgili olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasko iptal veya degisiklik
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.