Şimdi Ara

Acill sıfır clio icon 1.2 Alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
16.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yenilenmiş İbiza style fiyatı özellikleri çok iyi ama zevk meselesi madem tarzı size gore değil 49.500e 1.6 opel astra edition hb aldı arkadaşım manisa opel bayisinden. 10 gün oldu. Yine alırken 1.0 turbo corsa enjoy araştırdı. Fiyatı motoru ve özellikleri ile bence clio yerine tercih edilecek bir araç.
  • Sandero stepway dizel alın daha iyi. Fiyat hemen hemen aynı
  • Herkes ibiza leon öneriyor trafiğe çık 10 clio varsa 1 tane leon ya da ibiza ya var ya yok
    herkes öneriyor ama is tercihe gelince öyle olmuyor
    Ben 1 hafta önce 2015 modelini 5bin kmde 46 bine aldım tanıdıktan sıfır kırmızı yoktu bayide olsa alacaktım

1 haftada 180km bindim ortalama hız 25 ortalama yakıt 6.4 lt şehir içi siz düşünün gerisini arabaya her binen hayran hem icine hem dışına evet belki uçup kacamazsin ama keyifle binersin kullan anlicaksin zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

Herkes ibiza leon öneriyor trafiğe çık 10 clio varsa 1 tane leon ya da ibiza ya var ya yok
    Ben 1 hafta önce 2015 modelini 5bin kmde 46 bine aldım tanıdıktan sıfır kırmızı yoktu bayide olsa alacaktım

1 haftada 180km bindim ortalama hız 25 ortalama yakıt 6.4 lt şehir içi siz düşünün gerisini arabaya her binen hayran hem icine hem dışına evet belki uçup kacamazsin ama keyifle binersin kullan anlicaksin zaten
    Yokuş da soldan çıkmaya çalışmıycaksan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

Yokuş da soldan çıkmaya çalışmıycaksan al.

Alıntıları Göster
    1.2 arabaya o para verilmez. 2. el al bence.
  • Meeta kullanıcısına yanıt
    Hocam ne 45 i 25 gün önce sattık 0.9 tce icon 29 bin de boyası değişeni yok 2013 model bakımı 1 ay önce yapılmıştı 37.500 e sattık. O da 1 hafta ilanda durdu öyle verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muti9696

Hocam ne 45 i 25 gün önce sattık 0.9 tce icon 29 bin de boyası değişeni yok 2013 model bakımı 1 ay önce yapılmıştı 37.500 e sattık. O da 1 hafta ilanda durdu öyle verdik.

valla hocam hergün yeniliyorum bursada öyle bi araba yok başka şehirede gitmem adama diyorum boya yok hasar yok dio peki boya isteyen yer varmı onu söyle bana diyorum yok diyor bi gidiyorum araba leş bıktım bu olaydan yani bi çizikte benim atasım geliyor arabaya.
    Bu arada yorumlar için saolun 1.2 araç için bencede çok 0.9 yeni motor ve 3 silindir oldugu için düşünmüyorum ilerde nerde nolur pek güven vermedi bana (arkadasımda 0.9 touch tce var) birde clio ya makyaj poloyada kasa değişicek gibi bişey duydum iyice çorba oldu kafam

edit: şuanda 207im var 2008 model pug severim aslında 208de baktım fakat bayilerin hiçbirince allure donanım yok hep dizel active activede bedava verseler binmem benim 207 ondan bin kat daha iyi duruyor hem içerden hem dışardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 29 Aralık 2015; 23:41:15 >

• Bende 1.2 clio icon var. Araba çok ekonomik ve lpg uyumu var 1000 tl lpg taktırıp gönlünüzce kullanın. Lpg ile km de 17 kuruş civarı. benzinde 100 km de 7 lt civarı şehir içinde yakar. Özellik olarak polo ibiza i20 yanına yaklaşamaz. Hele bi Anahtarsız kullanmaya başlayınca anahtarlı arabalara bakmazsın. Bu sınıfta bu donanımda bu fiyatta araç yok. Şehiriçi için en ideal arabalardan biridir. Hafif ve ataktır. Şehir dışında performans beklemeyin.

Kronik çözülemeyen problemi yok. Servis bakımı ekonomik, sıfırı 3 yıl garantili olan clio 4 Euro ncaptan 5 yıldız almıştır. İçi dışı (bence) estetik olan güzel bir araçtır.
    Yerinde olsam temiz ikinci ellere bakardım 7-8 bin daha az ödersin. Paran yeterse dizel al ve icondan şaşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rota21

Bende 1.2 clio icon var. Araba çok ekonomik ve lpg uyumu var 1000 tl lpg taktırıp gönlünüzce kullanın. Lpg ile km de 17 kuruş civarı. benzinde 100 km de 7 lt civarı şehir içinde yakar. Özellik olarak polo ibiza i20 yanına yaklaşamaz. Hele bi Anahtarsız kullanmaya başlayınca anahtarlı arabalara bakmazsın. Bu sınıfta bu donanımda bu fiyatta araç yok. Şehiriçi için en ideal arabalardan biridir. Hafif ve ataktır. Şehir dışında performans beklemeyin.

Kronik çözülemeyen problemi yok. Servis bakımı ekonomik, sıfırı 3 yıl garantili olan clio 4 Euro ncaptan 5 yıldız almıştır. İçi dışı (bence) estetik olan güzel bir araçtır.
    Yerinde olsam temiz ikinci ellere bakardım 7-8 bin daha az ödersin. Paran yeterse dizel al ve icondan şaşma.

zaten bayideki hanfendide hangi motor seçeneğine bakıyosunuz dedi motor önemli değil icon olsun dedim tek kriterim oydu kırmızı ve icon olması bakalım bulursam 1.5dci 2. el öyle alıcam. Şu makyaj yeme konusundada kesin bilgisi olan bir arkadaş yokmu

• Capture makyaj alacak. Clio da öyle bir söylenti duymadım. Olsa bile capture da olduğu gibi kasa ile değil far gibi ufak detayda olur bence.
  • 50 bin liranın üzerine benzin döker yakarım yinede renoya o kadar para vermem.
  • sound_of_silence! kullanıcısına yanıt
    0.9 motordan yana bir çekinceniz olmasın turbo sayesinde clioya fazlasıyla yetiyor. Araba almak zor iş allah yardımcınız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muti9696

0.9 motordan yana bir çekinceniz olmasın turbo sayesinde clioya fazlasıyla yetiyor. Araba almak zor iş allah yardımcınız olsun.
    Kardeş sakın alma.

Araçta çekiş 0, lanet edersin.
  • 1.2 Araç hakkında olumsuz görüş bildiren arkadaşların imzası vw ve mercedes. Araç iyi işini görür. Test sürüşü yap. Performansı sana yeterse al. Aşırı hız yapmanı engeller, radar yeme ihtimalin azalır, yakıtın vergin servis bakımın ekonomik olur. Yokuş yukarı çıkmadan basacaksın. Fiyat performans aracı olmasa neden bu kadar kişi alsın ki. Bu arada 1.5 dizel arabaya eleştiri yapmak ön yargıdır.
  • Dolu punto alinir o paraya olmadi linea alirsiniz kat kat daha ustun bir araciniz olur
  • quote:

Herkes ibiza leon öneriyor trafiğe çık 10 clio varsa 1 tane leon ya da ibiza ya var ya yok

Piyasada gördüğünüz 10 aracın 9 tanesi dizel. Bu 9 dizel aracın da 6 tanesi filo kiralama veya şirket adına kayıtlı araçlar.
    Bu nedenle bol görmeniz çok normal. Benzinli motorlarda Renault'ların tercih oranı çok düşük. Verimli değiller.
    Sadece Leon ve Ibiza'ların satışları bütün Renault modellerinin benzinli satışlarından daha fazla.

Yani iş tercihe gelince gerçekten de öyle oluyor. Daha uygun fiyata TSI almak varken atmosferik 75 bg almanın mantığı pek de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

Piyasada gördüğünüz 10 aracın 9 tanesi dizel. Bu 9 dizel aracın da 6 tanesi filo kiralama veya şirket adına kayıtlı araçlar.
    Bu nedenle bol görmeniz çok normal. Benzinli motorlarda Renault'ların tercih oranı çok düşük. Verimli değiller.
    Sadece Leon ve Ibiza'ların satışları bütün Renault modellerinin benzinli satışlarından daha fazla.

Yani iş tercihe gelince gerçekten de öyle oluyor. Daha uygun fiyata TSI almak varken atmosferik 75 bg almanın mantığı pek de yok.

Alıntıları Göster
    skoda fabia derim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

skoda fabia derim ben.

i10'dan farkı olmayan arabayı sırf kendi arabam diye önermek
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

skoda fabia derim ben.

i10'dan farkı olmayan arabayı sırf kendi arabam diye önermek

fabia hakkında en ufak bir fikri bile olmamak.
    B hatchback de en geniş bagaj ve iç hacim, düşük yakıt tüketimi, skoda algısının kırılması vs. vs.
    geçiniz efendim bu 90 ların önyargılarını, sizin gibiler yüzünden millet de ne yapacağını şaşırıyor.
    boş muhabbetleri bırakın. araştırın biraz...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.