Şimdi Ara

Acill sıfır clio icon 1.2 Alınırmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
17.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erka1907

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

skoda fabia derim ben.

i10'dan farkı olmayan arabayı sırf kendi arabam diye önermek

fabia hakkında en ufak bir fikri bile olmamak.
    B hatchback de en geniş bagaj ve iç hacim, düşük yakıt tüketimi, skoda algısının kırılması vs. vs.
    geçiniz efendim bu 90 ların önyargılarını, sizin gibiler yüzünden millet de ne yapacağını şaşırıyor.
    boş muhabbetleri bırakın. araştırın biraz...

Bir tek skoda'nın ne olduğunu siz bilmiyorsunuz.Skoda benim gözümde oldukça iyi bir marka değerine sahip Octavia Rs gibi modellere özel ilgim var.Ancak fabia a sınıfı gibi bir araç.Bir polo veya i20'ye göre bir alt sınıfı gibi..

Ayrıca Jazz ne kadar yüksek fiyatlı olsada bu segmentin en geniş iç ve hacmi'n,n yanında fonksiyonellik sunan modelidir.

• fabia b sınıfıdır.
    araştırın diyorum ama nerdeee.
    neyse siz binin bmw nize. halk arabası konusunda ne diye gezinirsiniz anlamış değilim.
  • Clionun 1.2 motoru çok eski nesil ve güçsüz LPG olmaz olursa da gitmez en boş donanım 40bin TL 1.2 bursa karotoda bence Hyundai i 20 1.25 85 hpyi deneyin ondan iyidir.
    Punto bakın 1.4
    Bu paralara 1.2 bence mantıksız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 lpg de rahat gider sıkıntı yok ben kullanıyorum. Şehir içi için ideal. şehir dışı performansı çok iyi değil ben 150 bastım daha fazla basanda varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

Herkes ibiza leon öneriyor trafiğe çık 10 clio varsa 1 tane leon ya da ibiza ya var ya yok
    herkes öneriyor ama is tercihe gelince öyle olmuyor
    Ben 1 hafta önce 2015 modelini 5bin kmde 46 bine aldım tanıdıktan sıfır kırmızı yoktu bayide olsa alacaktım

1 haftada 180km bindim ortalama hız 25 ortalama yakıt 6.4 lt şehir içi siz düşünün gerisini arabaya her binen hayran hem icine hem dışına evet belki uçup kacamazsin ama keyifle binersin kullan anlicaksin zaten

Piyasada gördüğünüz 10 aracın 9 tanesi dizel. Bu 9 dizel aracın da 6 tanesi filo kiralama veya şirket adına kayıtlı araçlar.
    Bu nedenle bol görmeniz çok normal. Benzinli motorlarda Renault'ların tercih oranı çok düşük. Verimli değiller.
    Sadece Leon ve Ibiza'ların satışları bütün Renault modellerinin benzinli satışlarından daha fazla.

Yani iş tercihe gelince gerçekten de öyle oluyor. Daha uygun fiyata TSI almak varken atmosferik 75 bg almanın mantığı pek de yok.

Resmi sayılar var mı hocam merak ettim dediğiniz seyi destekleyen?

Dediğiniz doğru olabilir ama is piyasaya ve 2.ele gelincede durum gene aynı piyasa arabasına göre daha çok değer kaybediyor dediğiniz araçlar ve para kolay kazanilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

Merhaba 2 aydır araç bakıyorum ikinci elden çok sıkıldım bugün bursa maise gittim 47.500e kırmızı 1.2 icon benzinli araç için fiyat aldım 55.310 tl liste fiyatı var sizce bu paraya alınır bi araçmı ne dersiniz birde clionun 2016da makyaj yeme durumu varmı?

Aman hocam bulasma, araba kullanmaktan nefret edersin. Git dizelini al. Aman aman....bir daha asla 1,2'ye bulasmam 😠😠😠

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci elden cok sikldm,bayi beni bir opsun diyor arkadasimiz.bari 2 3 koyup 1,33 auris alin,c segmenti arabaya binersiniz

• Hocam auris herseyiyle iyi 10 numara araba eyvallah ama manuel arka cam nedir ya gördükçe bi gülme tutuyor beni

• performansa takilmiyorsan yuzde yuz al hocam memnun kalirsin ozellikleri cok iyi. ucuz sıfır araba kalmadı zaten.

• Fiesta trend x alabilirsin 44 45 k civarına

• 1.2 tabuta 47 bin kusur vermeyi hala düşünmüyorsunuzdur umarım. düşünüyorsanızda allah rahmet eylesin benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

Merhaba 2 aydır araç bakıyorum ikinci elden çok sıkıldım bugün bursa maise gittim 47.500e kırmızı 1.2 icon benzinli araç için fiyat aldım 55.310 tl liste fiyatı var sizce bu paraya alınır bi araçmı ne dersiniz birde clionun 2016da makyaj yeme durumu varmı?

57'ye golf, 56'ya jetta, 53'e astra, 52'ye auris/corolla varken bu araca 47 verilir mi? tüm bu saydığım araçlar c sınıfı ve clio b sınıfı. çok mantıksız bir fiyat.
  • quote:

Hocam auris herseyiyle iyi 10 numara araba eyvallah ama manuel arka cam nedir ya gördükçe bi gülme tutuyor beni

51 bine Dijital otomatik klimali, follow me home ozellikli mercekli farli (xenon dönüşümü masrafsiz), 7 hava yastigiyla beraber eksiksiz guvenlik ekipmanli, bluetoothlu, fonksiyonel direksiyonlu, usbli, led gündüz farı olan kasasinda krom hatlari olan ve bedava metalik boya ile alinabilen kac tane C sinifi arac biliyorsunuz?
    Arka camlarin manuel olmasi mi butun kabahati?

• kardeşim 1.2 değil çok yakın paralara(+500+1000) 0.9 icon alabilirsin. bence 0.9 al ben 3 aydır kullanıyorum çok memnunum. yokuşta bayılma vs vs hiç birşey yok aksine dizel gibi devirleniyor bu araç. turbo destekli olduğu için. polo veya ibiza al diyenlere bakma sen.

icon donanımda standart olarak çelik jant(alimünyüm alaşımlı yani) anahtarsız girişi anahtarsız çalıştırma katlanır ayna navigasyon yağmur far sensörleri + + + neler neler var.
    poloda jant bile yok lütfen donanım olarak kıyas bile edilemez.
  • quote:

quote:

Hocam auris herseyiyle iyi 10 numara araba eyvallah ama manuel arka cam nedir ya gördükçe bi gülme tutuyor beni

51 bine Dijital otomatik klimali, follow me home ozellikli mercekli farli (xenon dönüşümü masrafsiz), 7 hava yastigiyla beraber eksiksiz guvenlik ekipmanli, bluetoothlu, fonksiyonel direksiyonlu, usbli, led gündüz farı olan kasasinda krom hatlari olan ve bedava metalik boya ile alinabilen kac tane C sinifi arac biliyorsunuz?

Hocam farkındaysan her şeyiyle 10 numara dedim sırf o yüzden vazgeçtim o kadar para vercem günahtır

Clio icon auris lifeden daha dolu

O kadar donanim saydın demekki senin icinde önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan5656

kardeşim 1.2 değil çok yakın paralara(+500+1000) 0.9 icon alabilirsin. bence 0.9 al ben 3 aydır kullanıyorum çok memnunum. yokuşta bayılma vs vs hiç birşey yok aksine dizel gibi devirleniyor bu araç. turbo destekli olduğu için. polo veya ibiza al diyenlere bakma sen.

icon donanımda standart olarak çelik jant(alimünyüm alaşımlı yani) anahtarsız girişi anahtarsız çalıştırma katlanır ayna navigasyon yağmur far sensörleri + + + neler neler var.

0.9 motor benimde aklimdaydi hatta ondan alacaktım ama 2.el korkusuyla 1.2 aldım

• quote:

quote:

quote:

Hocam farkındaysan her şeyiyle 10 numara dedim sırf o yüzden vazgeçtim o kadar para vercem günahtır

Clio icon auris lifeden daha dolu

O kadar donanim saydın demekki senin icinde önemli

Clio icon guvenlik yonunden daha bos.
    Nihayetinde B segment bir arac Clio. Yol tutusu, izolasyonu ve malzeme kalitesi yonunden de zayif.

Dolu dediginiz aracin 2 fazlasi var. Dokunmatik ekran ve cruise control. Hatta Auris Life'ta olan bazi ozellikler de yok.

Sozun özü Clio 1.2 alana kadar Auris 1.33 1 milyon kez tercih edilirdi fakat gunler once tukenmisti.

• 1.2 yerine bende 0.9 tce öneririm. aurisi bilmiyorum ama polo molo boş hikaye onlar. icon 0.9 a alacağın parayla en boş poloyu anca alırsın.

aurisin sanırım bir tek artısı follow me home özelliği ama bence 2. eli düşünürsen okadar da önemli değil özellik.

birde şimdi gördüm auriste yan perde hava yastığı varmış cliolarda yoktu yanılmıyorsam. tercihini kendin yapabilirsin bunları göz önüne alarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

1.2 yerine bende 0.9 tce öneririm. aurisi bilmiyorum ama polo molo boş hikaye onlar. icon 0.9 a alacağın parayla en boş poloyu anca alırsın.

aurisin sanırım bir tek artısı follow me home özelliği ama bence 2. eli düşünürsen okadar da önemli değil özellik.

birde şimdi gördüm auriste yan perde hava yastığı varmış cliolarda yoktu yanılmıyorsam. tercihini kendin yapabilirsin bunları göz önüne alarak.

tüm cliolarda joy touch icon perde hava yastıkları standart :D esp de standart :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhan5656

kardeşim 1.2 değil çok yakın paralara(+500+1000) 0.9 icon alabilirsin. bence 0.9 al ben 3 aydır kullanıyorum çok memnunum. yokuşta bayılma vs vs hiç birşey yok aksine dizel gibi devirleniyor bu araç. turbo destekli olduğu için. polo veya ibiza al diyenlere bakma sen.

0.9 motor benimde aklimdaydi hatta ondan alacaktım ama 2.el korkusuyla 1.2 aldım

ne diyim güle güle kullan :D 0.9 tce kullandın mı hiç 1.2 almadan önce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan5656 -- 2 Ocak 2016; 10:41:57 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.