Şimdi Ara

Acill yardım arkadaşlar ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi proje ödevim var arkadaşlar ama aresde baskı devre çizimi eksikliklerim var benim 1 hafta içinde yapmam gerek malzemelerim var sadece baskı şeması elimde yok anlayan ustalarım,arkadaşlarım bi rica etsem yardımcı olur musunuz.. allah rızası için :( ? devre şemasını vereceğim buyrun..
     Acill yardım arkadaşlar ??? Acill yardım arkadaşlar ??? Acill yardım arkadaşlar ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ottoman3 -- 10 Ekim 2014; 16:23:23 >

• Bu şemanın kartını mı istiyorsun yoksa çizim dosyası yeterlimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egealtay

Bu şemanın kartını mı istiyorsun yoksa çizim dosyası yeterlimi?

Usta sadece aresdeki baskı şeması gerekiyor plaketin üzerine baskısını yapıcamda aresde çizemiyorum bazı pcb sorunlarını düzeltmem için baya bi uğraşmam gerekiyor .s eğer bu konuda uzmansanız allah rızası için yardımını benden esirgemeyin lütfen.. evet dediğim gibi sadece baskı şeması olan devresi gerekiyor aresdeki çizim dosyası devre şeması yani usta yardımların için şimdiden allh razı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ottoman3 -- 10 Ekim 2014; 17:10:02 >
  •  Acill yardım arkadaşlar ???
    Bunu çizdim. Eleman numaralarını okuyamadığımdan kafan karışmasın diye elemanları gorunmeyecek şekilde export ettim. en solda trafonun çıkış kabloalarının takılacağı bölüm ve köprü doğrultucu. Kocaman şey transistor. Entegre sağ tarafta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Bunu çizdim. Eleman numaralarını okuyamadığımdan kafan karışmasın diye elemanları gorunmeyecek şekilde export ettim. en solda trafonun çıkış kabloalarının takılacağı bölüm ve köprü doğrultucu. Kocaman şey transistor. Entegre sağ tarafta.

usta ellerine kollarına sağlık teşekkur ederim..

• quote:

usta devrenin ayrıntılı kısımları varmı acaba? varsa gönderir misin.. yani isideki görünümü filan yinede saol usta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ottoman3 -- 10 Ekim 2014; 21:38:11 >

• elimde isis cizimi yok. Dediğim gibi komponent numaralarını fotoğraftan okuyamadığım için komponent numaraları tutmayabilir. Komponent numaralarını elinizdeki semaya bakarak düzeltebilirsinz. Kusura bakmayın. Şunu yolluyorum.

• quote:

elimde isis cizimi yok. Dediğim gibi komponent numaralarını fotoğraftan okuyamadığım için komponent numaraları tutmayabilir. Komponent numaralarını elinizdeki semaya bakarak düzeltebilirsinz. Kusura bakmayın. Şunu yolluyorum.

ustam şimdi oldu ellerine, kollarına, harcadığın vakitlere, verdiğin ve gösterdiğin değerler için allah razı olsun çok teşekkurler :)

• Güç girişi AC15 volt şeklinde olacak, trafo plakete kablo ile bağlanacak. Üstte gördüğünüz kare kısma motora giden kabloyu lehimleyin. Motor kablosu bakırlı tarafta olursa daha iyi olur.

• quote:

elimde isis cizimi yok. Dediğim gibi komponent numaralarını fotoğraftan okuyamadığım için komponent numaraları tutmayabilir. Komponent numaralarını elinizdeki semaya bakarak düzeltebilirsinz. Kusura bakmayın. Şunu yolluyorum.

usta son bi sorum var burdaki c3 kondansatörü entegrenin 1 ve 8 in ayaklarına bağlanması gerekitken başka yollara bağlanmış bi bakabilir misiniz acaba :) ? rica etsem :)

• 3ottoman3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba sistemi sizin için çizdim proteus 8 kullanıyorum eğer yüklüyse dosyaları BURADAN indirebilirsiniz. Malzemeler birebir isimlerinde ve değerlerinde.
  • slayer_ank kullanıcısına yanıt
    usta gerçekten hakkın ödenmez allah razı olsun .. :)
  • Elimde Tran-2p3s değerlikli trafo var bunu devreye nasıl bağlayacağım ?
  •  Acill yardım arkadaşlar ???
    Gerek kalmamış olabilir ama, Sil baştan çizdim. Hata olmaması için isiste şemayı çizip arese port edip çizdim.

• ustam ellerine kollarına, anlayışına ve yardımına çok teşekkur ederim yalnız bi sorum var ?
    tran-2p3s değereindeki trafoyu nasıl bağlayacağım acaba ?
  • bu 15w lık trafoyu plakete sığdırabilir miyiz acaba usta ?
    Plaketi baskı devreden biraz buyukce kesersin. Sekonderi kabloyla devrenin girişine bağlarsın. Trafoyu da ayaklarından plakete cıvatayla tutturursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Trafonun 3 kablolu cikisinda yani seconder cikisinda 0 değerindeki yani orta bacagi toprağa baglicaksin - ye, seconder deki diğeri iki cikisida çizmiş olduğum PCB deki trafo yazan yere baglicaksan. Primery kismindaki iki kabloyuda şebekeye giriş yapicaksin.

• usta plaketi kesilmiş olarak aldım malesef kesme ihtimalim imkansız .. usta ordaki ac1 ve ac2 girişleri trafo çıkışı yani 15 w ' luk ayakları dimi ?
    Evet. Öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.