Bildirim
acill yardım ne alsakk nlrr fikirr werin
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
acill yardımm -
Arkadaş
Bence 2006 model honda Civic (Full) bulabilirsen al. Türkiye şartlarında Alınabilecek en iyi araba. -
abi araba almamız gerek ewde anneme ablama abime felan araba yetmedi için eve fazladan ucuz bi araba alcaz sizcce hangisini almalıyız -
Abicim mercedesin fiyatı uygun. Bence o alınabilir. Corolla benzinli mi? Benzinliyse o paraya sakın yanaşma o arabaya. Dizelleri bile 28.5-29 a gidiyor. Benzinli olduğunu varsayarsak o araba en fazla 25.500-26.000 YTL eder. Bu durumda kesinlikle Mercedes öneririm... -
yok benzinli abi zaten mercedesi düşünüyorum hayırlısı inş bu persembe alcaz birisini artık -
Mercedes i almaklada bitmiyor bunuda aklınızda bulundurun. Mercedesi almak kadar onu taşıyabilmekte önemlidir. -
ben olsam 200 bine gelmiş bir mercedes'e yanaşmazdım, araç masraf çıkarırsa yükü ağır olur, bence corolla almaya bakın ancak 30000 ytl o araç için fazla, o fiyata 2005 hatta 2006 avensis bile alınır. -
Kardeş paran çoksa mercedes al, yoksa Toyota al,
mercedes değil 200.000 km'ye, birmilyon km'ye gelse bile mercedes mercedes'dir.
Mercedes'i anlatmaya gerek yok, ama bu aracın yedek parçasını zor bulursun, kolay kolay arıza vermez ama küçük kazalarda yani sinyalinin veya farının kırılması durumunda masrafın çok çok fazla olur. Dediğim gibi paran çoksa mercedes al, karar senin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota avensis 2.0 otomatik şanzıman
- marşa basıldığında tık diye ses gelip marş motoru çalıştırmıyorsa sebebi aşağıdakilerden hangisidir
- toyota corolla gizli özellikleri
- toyota c-hr 1.8 hybrid yorumlar
- toyota corolla tutulmayan modeli
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
- toyota fiyat listesi
- toyota highlander türkiye fiyatı
- urban cruiser
- 2022 model toyota corolla
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X