Şimdi Ara

acill yardım ne alsakk nlrr fikirr werin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abilerimm acill araba almamızz gerekti vede 2 elde temiz mercedes c180 full 200 bine gelmemiş 1999 model ,,

bi yandan da 2006 model toyota 1.6 sol otomatik full full siyah 60 binde

mercedes 22 bin ytl

toyota 30 bin ytl pazarlıklı fiyatlarıı sizce napalım

• acill yardımm
  • Arkadaş
    Bence 2006 model honda Civic (Full) bulabilirsen al. Türkiye şartlarında Alınabilecek en iyi araba.
  • abi araba almamız gerek ewde anneme ablama abime felan araba yetmedi için eve fazladan ucuz bi araba alcaz sizcce hangisini almalıyız
  • Abicim mercedesin fiyatı uygun. Bence o alınabilir. Corolla benzinli mi? Benzinliyse o paraya sakın yanaşma o arabaya. Dizelleri bile 28.5-29 a gidiyor. Benzinli olduğunu varsayarsak o araba en fazla 25.500-26.000 YTL eder. Bu durumda kesinlikle Mercedes öneririm...
  • yok benzinli abi zaten mercedesi düşünüyorum hayırlısı inş bu persembe alcaz birisini artık
  • Mercedes i almaklada bitmiyor bunuda aklınızda bulundurun. Mercedesi almak kadar onu taşıyabilmekte önemlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acill sorun nerde ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben olsam 200 bine gelmiş bir mercedes'e yanaşmazdım, araç masraf çıkarırsa yükü ağır olur, bence corolla almaya bakın ancak 30000 ytl o araç için fazla, o fiyata 2005 hatta 2006 avensis bile alınır.
  • Kardeş paran çoksa mercedes al, yoksa Toyota al,
    mercedes değil 200.000 km'ye, birmilyon km'ye gelse bile mercedes mercedes'dir.
    Mercedes'i anlatmaya gerek yok, ama bu aracın yedek parçasını zor bulursun, kolay kolay arıza vermez ama küçük kazalarda yani sinyalinin veya farının kırılması durumunda masrafın çok çok fazla olur. Dediğim gibi paran çoksa mercedes al, karar senin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.