Herkese merhaba, Benim bir sorum olacaktı.12-14 inç arası notebook almayı düşünüyorum.baya bir araştırma yaptım internette ama fazla anlamadığım için kafam iyice karıştı.Tercih süzgeçleri oluyor yaa özelliklerine göre filtreliyorsun onlardan baka baka fitreleme yapıp eledim istediğim özellikleri tercih edip seçeyim dedim Nihayetinde bu iki model arasında kaldım. http://www.istanbulbilisim.com.tr/index.php?act=ShowCompare şimdiki kullandığım laptop TOSHIBA Qosmio-f50-12b performans hız olarak iyi bir bilgisayar fakat ağır yani taşıması çok güç oluyor ben de laptopu okula çok götürdüğüm için hafif bişeyler olsun istiyorum ben bu iki lpatop arasında kararsız kaldım. İstanbul Bilişimden baktım Sony vaio eski model asus için yeni diyor.Bir de asusun Türkiye sitesine baktım U-Serisi laptop çeşidi ne kadar fazla bazılarını nette arattım ama yok zannedersem daha Türkiye'ye gelmemiş.ben Asus almayı düşünüyorum çünkü sony vaioda eski model diyor o yüzden almak istemmiyorum peki asus'un U30JC-QX223V modelinin ne zaman türkiyede satışa sunulduğunu bilen var mı acaba merak ettim doğrusu.Bu iki laptoptan ayrı yine bu özelliklerde bana önerebileceğiniz başka marka model var mıdır?Şimdiden teşekkür ederim.
1- ASUS 2- SONY 3- TOSHIBA
peki bana önerebileceğin bu özelliklerde başka model (bu markaların da olabilir) var mı ben internetten baktım ama pek bişey bulamadım.
12,14 inç olması şart mı ? Maximum bütçen nedir?
15.4 ler ağır oluyor ben taşıması kolay hafif küçük bir laptop istiyorum 13.3 inçliklerde istediğim özelliklerdeki laptobu baya araştırıp da buldum sizce nasıl laptopların özellikleri fiyat/performans açısından?linkini verdiğim laptopların artıları eksileri nelerdir
bende bugün spariş verebilirim bu fiyata bu marka uygunmu bakarmısınız lütfen.
ASUS X42JR-VX110V/ X42JK-VX073V NOTEBOOK özellikleri
Sipariş Kodu : 125031256 İşlemci : Intel Core i5-430M İşlemci Hızı : 2,26 GHz Bellek : 4 GB Sabit Disk : 320 GB Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : 1 GB Ekran Boyutu : 14" Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 Ethernet : Var Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Bellek Tipi : DDR3 Model : X42JR-VX110V/ X42JK-VX073V Ekran Özelliği : LED Grafik Tipi : ATI Radeon HD5145 Optik Sürücüler : DVD-RW Pil Tipi : Li-Ion Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Wireless : Var Dahili Kamera : Var Yazılım : Windows 7 Home Premium Parmak İzi Okuyucu : Yok
fiyat 1.617 iyimi ekran kartıiyi yazmışlar bir yerlerde hızlıymış.öylemidir yardım edin. alabilirim bugün acil ama lütfen günlerdir arıyorum notebook artık sabrım tükendi