Şimdi Ara

ACİLL YARDIM(yarına kadar notebooku sipariş etmem lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim bir sorum olacaktı.12-14 inç arası notebook almayı düşünüyorum.baya bir araştırma yaptım internette ama fazla anlamadığım için kafam iyice karıştı.Tercih süzgeçleri oluyor yaa özelliklerine göre filtreliyorsun onlardan baka baka fitreleme yapıp eledim istediğim özellikleri tercih edip seçeyim dedim
    Nihayetinde bu iki model arasında kaldım.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/index.php?act=ShowCompare
    şimdiki kullandığım laptop TOSHIBA Qosmio-f50-12b performans hız olarak iyi bir bilgisayar fakat ağır yani taşıması çok güç oluyor ben de laptopu okula çok götürdüğüm için hafif bişeyler olsun istiyorum ben bu iki lpatop arasında kararsız kaldım.
    İstanbul Bilişimden baktım Sony vaio eski model asus için yeni diyor.Bir de asusun Türkiye sitesine baktım U-Serisi laptop çeşidi ne kadar fazla bazılarını nette arattım ama yok zannedersem daha Türkiye'ye gelmemiş.ben Asus almayı düşünüyorum çünkü sony vaioda eski model diyor o yüzden almak istemmiyorum peki asus'un U30JC-QX223V modelinin ne zaman türkiyede satışa sunulduğunu bilen var mı acaba merak ettim doğrusu.Bu iki laptoptan ayrı yine bu özelliklerde bana önerebileceğiniz başka marka model var mıdır?Şimdiden teşekkür ederim.

• 1- ASUS
    2- SONY
    3- TOSHIBA
  • peki bana önerebileceğin bu özelliklerde başka model (bu markaların da olabilir) var mı ben internetten baktım ama pek bişey bulamadım.
  • 12,14 inç olması şart mı ? Maximum bütçen nedir?
  • 15.4 ler ağır oluyor ben taşıması kolay hafif küçük bir laptop istiyorum 13.3 inçliklerde istediğim özelliklerdeki laptobu baya araştırıp da buldum sizce nasıl laptopların özellikleri fiyat/performans açısından?linkini verdiğim laptopların artıları eksileri nelerdir
  • bende bugün spariş verebilirim bu fiyata bu marka uygunmu bakarmısınız lütfen.

ASUS X42JR-VX110V/ X42JK-VX073V NOTEBOOK
    özellikleri

Sipariş Kodu : 125031256
    İşlemci : Intel Core i5-430M
    İşlemci Hızı : 2,26 GHz
    Bellek : 4 GB
    Sabit Disk : 320 GB
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 1 GB
    Ekran Boyutu : 14"
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR3
    Model : X42JR-VX110V/ X42JK-VX073V
    Ekran Özelliği : LED
    Grafik Tipi : ATI Radeon HD5145
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Pil Tipi : Li-Ion
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Wireless : Var
    Dahili Kamera : Var
    Yazılım : Windows 7 Home Premium
    Parmak İzi Okuyucu : Yok

fiyat 1.617 iyimi ekran kartıiyi yazmışlar bir yerlerde hızlıymış.öylemidir yardım edin. alabilirim bugün acil ama lütfen günlerdir arıyorum notebook artık sabrım tükendi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.