Şimdi Ara

ACİLL YARDIMM!!! Asus K52JT intel i7 ve Hp pv6 6020st intel i7 Hangisini TAFSIYE EDERSINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ASSAGIDAKI BELIRTECEGIM CIHAZLARDAN BIRINI ALACAM HANGISINI TAFSIYE EDERSINIZ.
    ASUS OZELLIKLERI:
    RAM 4 GB
    HDD:500 GB
    ISLEMCI. INTEL İ7 (1.NESIL) 1.73 GHZ (8CPU)
    EKRAN KARTI: 1GB AMD RADEON HD 6370M
    DIRECTX 11
    fiyat 850 (2.el)

HP pv6020st

ram 8gb
    HDD 500
    ISLEMCI intel i7 (2.nesil) 2.0 ghz turbo ile 2.93 ghz
    EKRAN KARTI: ATI Radeon hd 6770m
    directX11
    fiyat 900 tl (2.el)

Arkadaslar bu iki cihaz arasinda kaldim. cihazlari oyun icin alacam crysis 3 gibi yeni cikan oyunlari kaldiracak bi cihaz ariyorum. asus bana mantikli geliyor ama ekran karti modeli dusuk acaba crysis 3 oyununu kaldirirmi.
    LUTFEN KISA SUREDE BIRI CVP VERSIN BANA DIGER ACTIGIM KONULARDA KIMSE YARDIM OLMADI !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hp nin ekran kartı açık ara hatta 3 katı kadar daha iyi asusdan.
    Ayrica işlemcisi ikinci nesil olması cok daha iyidir 1. Nesile göre

Ama asusun kasa kalitesi ve soğutma si hp den 3 kat daha iyidir.

Hp nin ısınma sorunu var. Yok diyen yalan söyler

Edit; Crisis 3 demissin. Bu oyun işlemciye ekran kartindan daha cok yuklenir ama ekran karti da onemli tabiki.
    Asus da bu oyunu kesinlikle unut. Oyun hp nin donanımiyla daha iyi oynanir. Ama dedigim gibi ısınma yapar. Altina sogutucu alirsin oynarsin paşa paşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maske187 -- 27 Ocak 2014; 23:44:43 >
  • oncelikle bilgi icin tesekkurler. bende o sekilde dusunuyorum ama hp kozmatik acidan biraz yipranmis daha once harddiski ariza vermis ve tamir edilmis. ama asus hhicbir sekilde ariza gormemis ve temiz bir cihaz. ben. o acidan asus bana daha mantikli ama crysis 3 u low da bile oynayatamicak kadar dusuk bir ekran kartna sahipmi ?

• Hp'nin bu serilerinde ilk coolsense denilen soğutma sistemi kullanıldı ama o bile işe yaramadı sıkıntı yaşanabilir hp'de.Asus ekran kartı olarak bayağı düşük buradan az çok bilgi edinirsin düşük ayarlarda bile zor crysis gibi bir oyun için çözünürlülüğüde düşürmeniz gerekirhttp://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6370M.40970.0.html 900tl verebiliyorsanız biraz daha biriktirin aceleniz yoksa i5 işlemcili daha güçlü ekran kartlı makineler alınabilir.Bekleyemem derseniz asus çokta işinize yaramaz siz bilirsiniz
  • anladim tesekkurler. peki ismeci olarak
    intel i7 (1.nesi ) mi yoksa intel i5(3.nesil) islemcimi tafsiye edersiniz. hangisi daha performansli calisir ?

• 3. nesil i5 işlemciler i. nesil i7 işlemcileri yakalamış durumda yani güçlüler oyunda sorun çıkarmazlar.İmzamdaki makineyi kullnıyorum 1. nesil i5 halen oyunlarda fazlasıyla yeterli geliyor 3 sene oldu i5 basit bir işlemci değil.
  • anladim. peki tafsiye edeceginiz ekran kartlari varmi ust sevuye degilde crysis 3 u kaldiracak gucte bir kart

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• ASUS
  • Asus hangi model?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 28 Ocak 2014; 16:36:34 >
  • asus k52jt modeli

• sevmesedeolur S kullanıcısına yanıt
    Soruyu şundan sorun ona asus deyip geçiyorlar dediğim fiyatın altındaki asus modelerinde düşük ekran kartları mevcut dediğim ekran kartlarından hiçbiri yok.
  • sonuc olarqk tafsiye edermisiniz asusu ? ayrica fujitsu marka laptop buldum 800 tl ye 9 aya yakin garantisi var. ozellikleri
    ram 4gb
    islemci intel i7(2.nesil) 2.7 ghz turbo ile 3.6 ghz.
    ekran larti. intel graphic hd 3000
    konustugum arkadas bana crysis 3 u. medium veya low da tam hatirlamiyorum akici oynadigini soyledi.
    sizce bu dogrumudr ? o ekran karti ile gercekten oynayabilirmi ?
    guclu islemcisi var cunku

Sana bilgisayarı afedersin kakalamaya çalışmış dahili kartlı makine bu crysis'te sürünür.Anladığım kadarıyla senin aklın halen asus'ta ayarları bayağı kısman lazımki olsun alırsın ama pek bir şey bekleme crysis 3 grafik motoru güçlü bir oyun.
  • sonuc olarqk tafsiye edermisiniz asusu ? ayrica fujitsu marka laptop buldum 800 tl ye 9 aya yakin garantisi var. ozellikleri
    ram 4gb
    konustugum arkadas bana crysis 3 u. medium veya low da tam hatirlamiyorum akici oynadigini soyledi.

ram 4gb

• Oyun konusunda farkındaysan ilk ekran kartı üzerinde duruyorum işlemci en iyi işlemci olsun ekran kartı berbat olduktan sonra oyunlarda işe yaramaz onun için öncelik ekran kartı.
  • kusura bakmayin mobilden girdigim icin karismis mesajlar. verdigniz cevaplar ocin teskkur ederim. ben birazdaha arastirim en iyisi

Bütçen ne kadar ne kadara kadar çıkabilirsin.
  • 900 tl ye kadar butce ayırdım. aslında benım laptobum var gecen sene sıfır almıstım ama oyun ıcın ıdeal deıl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.