Şimdi Ara

ACİLL yardımm FLYAUDİO NAVİGASYON SİSTEMİ HONDA ACCORD 2009

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2009 Model HONDA ACCORD aracım var. Ve üzerinde Accord'a özel FLY AUDİO marka Navigasyon sistemi var. Film takınca (sadece AUDİO_TS ve VİDEO_TS klasörlü olan filmler) güzel ve sıkıntısız bi şekilde izleyebiliyorum. Fakat kendim youtubedan indirdiğim videoları hertürlü formata yaptım avi olsun mp4 olsun mpg olsun wmc olsun, 3gp tüm formatları denedim müzik çalıyor fakat video yok 2 haftadır bunla uğraşıyorum servise gittim mpeg formatını açar dedi mpeg yaptım yine açmadı lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi ????

• quote:

Orijinalden alıntı: mitsubishici_meric

Merhaba 2009 Model HONDA ACCORD aracım var. Ve üzerinde Accord'a özel FLY AUDİO marka Navigasyon sistemi var. Film takınca (sadece AUDİO_TS ve VİDEO_TS klasörlü olan filmler) güzel ve sıkıntısız bi şekilde izleyebiliyorum. Fakat kendim youtubedan indirdiğim videoları hertürlü formata yaptım avi olsun mp4 olsun mpg olsun wmc olsun, 3gp tüm formatları denedim müzik çalıyor fakat video yok 2 haftadır bunla uğraşıyorum servise gittim mpeg formatını açar dedi mpeg yaptım yine açmadı lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi ????

Nerodan cdye vcd film olarak yazdırın.
  • Peki hangi video formatini vcdye atayim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitsubishici_meric

Peki hangi video formatini vcdye atayim?

İstediğiniz formatta atabilirsiniz nero otomatikmen çevirme yapıyor zaten.
    Alıntı yaparak cevap verirseniz daha iyi olur göremiyorumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.