Şimdi Ara

Acilll 508 ehdi 2012 130.000 km alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-temiz-masrafsiz-yakitta-cimri-konforda-lux-508-1.6hdi-336618597/detay

İlandaki araç arkadaslar fiyatına gore nasıldır kaça alınır. 5664 2 kaza gorunuyor birinde kaç tl oldugu yazmıyor diğeri 1200 civarı lutfen yardım yarın ekspere gireceğiz iyiyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Km uygun
    Yetkili bakımlıysa alınır

• Sağ ön camurluk sağ on kapı boya sağ arka kapı sacı değişmiş.sorun olmaz dimi

• Boya önemli değil benim için önemli olan direklerde hasar varmı ona bakmak lazım serviste onarım yapıldıysa oradan detaylı bilgi alabilirsiniz fiyatıda uygun gibi
    Servise mutlaka sorgulatın aracı tramerde görünmeyebilir herşey hatta tanıdık sigortacı varsa ona da bi baktır tramer bilgisi vermez ama pert bazı hasar durumlarını görebiliyorlar kaza fotoları bile çıkıyor bazen

• Bunlarda etg şanzımanmı var. Biliyormusunuz acaba

• Evet şanzumanı biliyorum denedim bugun ama çok agresif bir suru şeklim yok aile arabası olarak kullanacağız ve yakıtı cok uygun. Yarın hem sigortacıya soracağım hem de ekspere bakalım inşallah baska sorunu yoktur

• bosa mesaj atıp 5664 u zengın ettınız. Kaç kere soyledik şase numarasıyla sigortacıya soracaksınız araca nev ar ne yok diye. Adam bi gece uyuyup yolda barıyere vurup arabayı pert edip dısarda 10 bın TLye yaptırmıstır sende hasar kayıtsız orjinal diyince inanırsan işimiz var.

Eger komputestte dediğin gibi cıkarsa 49-50 ye alınbilr
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    İnanmamak için yapmam gereken nedir acaba? Nelere dikkat etmem lazım?

• Alınmaz
  • pejo ekonomik bir araba ama 130,000 km. artık olgunluk döneminden yorgun araba dönemine geçecektir. Bizim şirkette bir tane 150,000 km. var araba diri değil.Fransız arabaları dayanıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pej

pejo ekonomik bir araba ama 130,000 km. artık olgunluk döneminden yorgun araba dönemine geçecektir. Bizim şirkette bir tane 150,000 km. var araba diri değil.Fransız arabaları dayanıklı değil.

Şirketinizdeki araç 508 mi? Eğer öyle ise yogunluktan kastınız nedir? Normal bakımlar dışında ne tür sorunlar çıkardı size?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: pej

pejo ekonomik bir araba ama 130,000 km. artık olgunluk döneminden yorgun araba dönemine geçecektir. Bizim şirkette bir tane 150,000 km. var araba diri değil.Fransız arabaları dayanıklı değil.

Şirketinizdeki araç 508 mi? Eğer öyle ise yogunluktan kastınız nedir? Normal bakımlar dışında ne tür sorunlar çıkardı size?

Araba genelde uzun yol iş gezilerinde kullanılıyor ve kullanımı rahat. Ben hafta sonları arabayı şirketten alıyorum, bakımı belki süzgün yapılmadığı içindir bilemem ama çekişi zayıf ve diri araba algısı vermiyor.Ara sıra arıza lambaları yanıyor ve servisten sonra da fazla bir değişiklik olmuyor.Serviste ne gibi sorunlar çıktı takip etmiyorum, bilemem. Belki Orta Anadolu da servis kalitesi iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pej -- 5 Ekim 2016; 10:26:20 >

• Şubat ayında aynısını 120 binde aldım.Bakımları zamanında yapılmıştı. Bende 2 defa bakıma girdim. Alınca bir tek triger değiştirdim. Şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum. Yakıt tüketimi çok iyi, şanzuman sarsıntılı ama alışınca ayağınızla otomatik olarak ayarlıyorsunuz. Şu an 140 binde arabam hiçbir yerinden tıkırtı ses gelmiyor memnunum açıkcası size de tavsiye ederim
  • Bir şey olmaz benim araç 260binde temizse problem yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.