Bildirim
Acilll!Arkadaşlar alfa romeo 147 hakkında?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kesinlikle 147, fiyatının düşük olması artısıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: zinedine_zidane
Kesinlikle 147, fiyatının düşük olması artısıdır.
Sizin var mı cok kararsızım ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzak dur sakin alma ben 4 sene kullandim..Bence kendine baska araba bak..
quote:
Orijinalden alıntı: xkabasakalx
quote:
Orijinalden alıntı: zinedine_zidane
Kesinlikle 147, fiyatının düşük olması artısıdır.
Sizin var mı cok kararsızım ya
Şu an Laguna'm var ama ben de bakıyorum, kısmetse alacağım en kısa sürede içime sinen bir tane bulunca. 2. elde satmak zordur derler ama 2. elinin fiyatı da bu yüzden uygun muadil donanımlı araçlara göre, ayrıca şu sıralar piyasasını çakallar sardı, gerçek ederine koyulan araçlar bu sayede 2 günde satılıyor. Bakımlı Alfa diğer araçlar ne kadar sıkıntı yaparsa o kadar yapıyor, bir farkı yok... -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmeta60
Uzak dur sakin alma ben 4 sene kullandim..Bence kendine baska araba bak..
Kardeşim eksilerini yazarmısın aracın neden uzak durmalıyım
Eksileri 2005 Golf'ün ne kadar eksisi varsa 147 nin de o kadar eksisi var, bakımları yapılmış iyi bakılmış her otomobil uzun ömürlü olur, 280bin km'de 147'si olan arkadaşım var, araba saat gibi, kaç kişi istedi satmadı arabayı evladiyelik bu diyip duruyor.
Alfalar biraz farklıdır, seven tam sever başka otomobile binmek istemez, satmak zorunda kalsa bile hep "ilerde tekrar alırım" diye hayal kurar, sevmeyen adamada siddin sene sevdiremezsin hep bir hata bir kusur arar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X