Şimdi Ara

acilll bakarmısıız.....!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ubuntu kurarken bi hata yaptım, şu an 3 e ayrılmış olan hdd birleşik, biçimlendirilmemiş alan olarak göründü. sonra ben de işlemin orasında bıraktım kapattım pc yi. windows dan baktığımda 160 gb ayrılmamış alan olarak görünüyor. hdd nin içindeki verileri kurtarmak için ne yapmalıyım

• Ubuntu kurulumunda öyle bir durum söz konusu. Bölüm falan dinlemiyor .. bütün diski biçimliyor.

Recovery My Files özellikre resimlerde çok başarılı. + olarak GetdataBack ve EasyRecovery Pro programlarını öneririm.

Lisanslı kullanman gerekir. internetten indireceksen full sürümlerini indir. Yoksa taratırsın tam dosyaları alacağın sıra serial sorar.. bütün emeğin boşa gider.
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

......... Yoksa taratırsın tam dosyaları alacağın sıra serial sorar.. bütün emeğin boşa gider.

Handy Recovery hem tarar hemde bulduğu anda kurtarmaya izin verir. Taramanın bitmesine gerek bile kalmaz. Bahsettiğiniz programlar 1 tane bile dosya bulamazken 2 gün önce Hand Recovery ile 2001 yılında çekilmiş resimler kurtardım.
  • O zaman program tavsiyesinde Handy Recovery diyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acill wifi yardımmm lütfenn!
    15 yıl önce açıldı
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    Yardımm
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.