Z3 almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım almamalısın diyenler peki ne önerir o aralıkta telefon olarak ? 1500 1800 tl arası
Uppppp
quote:
Orijinalden alıntı: vuvuzela16
Uppppp
G4 ile note 4'e bak
g4 ve note4 arasinda kararimi note 4 den yana kullandim size de tavsiye ederim
Z3 niye değil peki g4 ve note büyük g4 bide malzeme kalitesi olarak hoşum gitmedi
vuvuzela16V
kullanıcısına yanıt
z3 bu iki cihazın gerisinde performans,kamera,ekran olarak
quote:
Orijinalden alıntı: DJ Ten
z3 bu iki cihazın gerisinde performans,kamera,ekran olarak
note4 olabilir
Çok mu gerisinde yani z3 de iyi telefon z3 aklıma yattı puan verecek olursan kaç verirsin üçüne sırayla
vuvuzela16V
kullanıcısına yanıt
g4 alınır
Hocam G4 almalısınız gerçekten güzel. Kamerası için alınır
quote:
Orijinalden alıntı: merata
Hocam G4 almalısınız gerçekten güzel. Kamerası için alınır
g4 alın yok alamıorsanız z3 gayet ıyı
Z3 derim
Bende g4 ve htc m8-9 arasında kaldım z3 ve z 5 de cazip geliyor karar veremedim halen
quote:
Orijinalden alıntı: çakal67
Bende g4 ve htc m8-9 arasında kaldım z3 ve z 5 de cazip geliyor karar veremedim halen
g4 malzeme kalitesi olarak hoşuma gitmiyor
G4
S6 veya G4 bak daha güncel makineler
quote:
Orijinalden alıntı: byshakram
S6 veya G4 bak daha güncel makineler
sony telefon işinde tutunamadı.yakında dükkanı bile kapatabilirler.
lg g4 alınabilir.o fiyat aralığının fp canavarıdır kendileri.
vuvuzela16V
kullanıcısına yanıt
Bence samsung dan şaşma ama samsung almicam ginede dersen sony z3+ da alabilirsin o daha iyi ve aynı boyda
Sony niye dükkanı kapattı diyorsun adamlar hala güzel telefon çıkarıyorlar g4 ele alınca çok dandik bir malzeme kalitesi var hoş his vermiyor note 4 çok büyük z3 aklıma yattı niye z3 değil peki açıklar mısınız
quote:
Orijinalden alıntı: vuvuzela16
Sony niye dükkanı kapattı diyorsun adamlar hala güzel telefon çıkarıyorlar g4 ele alınca çok dandik bir malzeme kalitesi var hoş his vermiyor note 4 çok büyük z3 aklıma yattı niye z3 değil peki açıklar mısınız
Bende Z3 vardı kasası açıldı, size tavsiyem Sony ve HTC'den uzak durun yarını belirsiz bir ayağı çukurda firmalar bunlar. Samsung ve iPhone'a yönelebilirsiniz ha çok gözünüz kaldıysa da al Z3 kozmetik sıkıntı çıkarma ihtimali dışında performans olarak herhangi bir sorunu yok kamerası ise leş
Bütçeyi belirtirsek daha sağlıklı tavsiyeler alabilirsiniz.