Şimdi Ara

ACİLLL BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYE EDİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar benim sıkıntım belli...Anneme bir bulaşık makinası almak istiyorum..öğrenciyim biriktirdiğim parayla böyle bir süpriz güzel olur diye düşündüm ...750 tl fiyat sınırım var ama çok kararsızım...bulaşık makinaları için bir çok şey okudum şu son 3 saattir ciddi bir araştırma yapmaya çalıştım kendimce fakat kararsız kaldım..Verebileceğim fiyat belli iyi birşey olsun istiyorum bu fiyata göre ...Baş ağrıtmasın güzel güzel çalışsın sıkıntı çıkarmasın...şu zor günlerimde biriktirdiğim paramı çöpe atmak veya basıma yeni sorunlar çıkartması için kulllanmak istemiyorum...bilgisi olan fikri olan yada kullandıgı makinadan tavsiye edebilecek abilerim ablalarım kardeslerimden tavsiye rica ediyorum ...şimdiden teşekkür ederim...

• http://www.hepsiburada.com/m/profilo-bm4224eg-a-4-programli-bulasik-makinesi-p-MTPROFBM4224EG
    Güzel makinedir
    Ben de Profilo 2 programli bulaşık makinesi kullanıyorum memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profilo BM3121EA'ya bakabilirsiniz.
  • Malik89 M kullanıcısına yanıt
    Teknosa.com dan Grundig GDF9501 i kdv indirimiyle 845tl ye al kafan rahat etsin. Arçelik üretimi üst kalite bir cihaz hemde bu fiyata. BLDC motor, 3.sepet, dijital ekran, 9 program, 43db ses, arçelik servisi ve garantisi vb.
    Bu fiyata alacağın başka hiçbir marka model makine seni mutlu etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan s40 -- 25 Nisan 2015; 22:33:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.