Şimdi Ara

ACİLLL superb mi leon mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araca lpg sistemini biz taktırıcaz lpg mi yoksa lpd mi onu bilmiyorum 2500 ile 3000 lira arasında fiyat söylediler
  • Superb ama size bence ihtiyaç fazlası gibi gelir Leon'la kıyaslandığına göre alakasız araçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

Superb ama size bence ihtiyaç fazlası gibi gelir Leon'la kıyaslandığına göre alakasız araçlar.

bütçeme göre bir kıyaslama yapıyorum şuan arada kaldım açıkcası biraz superb için kredi başvurusunda bulundum olumlu sonuçlandı vw caddy ile takas edicem arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: enescakillii

quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

Superb ama size bence ihtiyaç fazlası gibi gelir Leon'la kıyaslandığına göre alakasız araçlar.

bütçeme göre bir kıyaslama yapıyorum şuan arada kaldım açıkcası biraz superb için kredi başvurusunda bulundum olumlu sonuçlandı vw caddy ile takas edicem arabayı

Bence Superb o zaman hazır onaylanmışta hayırlısı olsun
  • Superb
  • TSI da LPG olayına dikkat et. Çok başını ağrıtabilir. Ben o yüzden satıp TDI a döndüm. Yemedi yani :D
  • quote:

araca lpg sistemini biz taktırıcaz lpg mi yoksa lpd mi onu bilmiyorum 2500 ile 3000 lira arasında fiyat söylediler

lpd?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

o motor superB'yi taşıyor mı? daha yetmez gibi lpg taktırmışlar ))

Daha bitmediniz mi siz ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

o motor superB'yi taşıyor mı? daha yetmez gibi lpg taktırmışlar ))

Daha bitmediniz mi siz ya

:)
  • quote:

Arkadaşlar merhaba bankaya kredi başvurusunda bulundum iki araç arasında kaldım acil yardıma ihtiyacım var
    2011 model skoda superb 1.4 tsi tüp lü düz vites 55000 km de 43500
    2012 model seat leon 1.6 tdi otomatik 37000 km de 45500

iki arabada beyaz

hangi arac arasında kaldım acil yardım

suberble leonu kıyaslamak,çürük elmayla elma kompostosunu kıyaslamaya benzer.
    Konunuzun başlığını değiştirip silinsin yazınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

suberble leonu kıyaslamak,çürük elmayla elma kompostosunu kıyaslamaya benzer.
    Konunuzun başlığını değiştirip silinsin yazınız.

Shadow hocam araçlar alakasız da olsa bazen hakikaten böyle arada kalınabiliyor.Araçların sınıfı,kasa tipi,kalitesi vs yerine fiyatı en önemli etken olabiliyor.
  • gidip içine otur bir arabalarında , bende superb severdim ama 2012 miydi 2011 mi nedir onu kullandım bi arada , iç plastik kalitesi berbat geldi krem renginden dolayımı bilmem ama soğudum arabadan , git bi içine otur arkadaş sıfır jetta alacaktı sonra golfe bindi baktı bu daha kalite dedi onda karar kıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrath54

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

superb

+1500

+2002

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı izmir wosmer alsancak tan alıcam bugun itibariyle aracın temizlik işlemleride yapıldı pazartesi günü bi aksilik olmazsa eger aracı teslim alıcam resimlerini sizinle paylaşırım herkeze yorumları için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

gidip içine otur bir arabalarında , bende superb severdim ama 2012 miydi 2011 mi nedir onu kullandım bi arada , iç plastik kalitesi berbat geldi krem renginden dolayımı bilmem ama soğudum arabadan , git bi içine otur arkadaş sıfır jetta alacaktı sonra golfe bindi baktı bu daha kalite dedi onda karar kıldı

o jetta 1.4 tsi 122 hp olanına bende bu gün baktım aracın fiyatı 49500 + trafik sigortası yazıyo en boş modeli arabada hiç bi extra yok
  • skoda superb oldu tercihimiz buradaki arkadaşlarda saolsun yeterince yardımcı oldular
  • quote:

skoda superb oldu tercihimiz buradaki arkadaşlarda saolsun yeterince yardımcı oldular

Resimleri bekliyoruz araçla ilgili görüşleride
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

skoda superb oldu tercihimiz buradaki arkadaşlarda saolsun yeterince yardımcı oldular

Resimleri bekliyoruz araçla ilgili görüşleride

en kısa sürede araç resimlerini ve araçla ilgili görüşlerimi sizlerle paylaşıcam .
  • enescakillii E kullanıcısına yanıt
    doğru tercih.

leon un arka tarafı oldukça kasvetli.. anladığın kadarıyla arka koltuklarda da devamlı birileri oturacak, o nedenle superb doğru tercih..

ek olarak kalite anlamında da oldukça fark var iki araç arasında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçi

doğru tercih.

leon un arka tarafı oldukça kasvetli.. anladığın kadarıyla arka koltuklarda da devamlı birileri oturacak, o nedenle superb doğru tercih..

ek olarak kalite anlamında da oldukça fark var iki araç arasında...

teşekkür ederim .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.