Bildirim
ACİLLL superb mi leon mu
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
O kadar büyük bir arabaya ihtiyacın var mı bir düşün. Bambaşka araç ikisi de hocam. -
doğru söylüyosun kardeş babamla beraber binicez arabaya birde iş icabı yanımızda personel çalıştırıyoruz o yüzden büyük bi araç istiyorumquote:
Orijinalden alıntı: gyradel
O kadar büyük bir arabaya ihtiyacın var mı bir düşün. Bambaşka araç ikisi de hocam. -
superb kalitesiyle leon karsılastırlır mı? superb cok geniş ve konforlu bir arac..quote:
Orijinalden alıntı: enescakillii
doğru söylüyosun kardeş babamla beraber binicez arabaya birde iş icabı yanımızda personel çalıştırıyoruz o yüzden büyük bi araç istiyorum
Alıntıları Göster -
superbquote:
Orijinalden alıntı: serdaresse
superb kalitesiyle leon karsılastırlır mı? superb cok geniş ve konforlu bir arac..
Alıntıları Göster -
Superb diyorum bendequote:
Orijinalden alıntı: RoLaN
superb
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: RoLaN
superb
+1500 -
superbquote:
Orijinalden alıntı: serdaresse
superb kalitesiyle leon karsılastırlır mı? superb cok geniş ve konforlu bir arac..
Alıntıları Göster -
SUPERB 1.4 tsi + lpg li olucak arkadaşlar benim içime sinen de superb lpg olması sorun yaratır mı tsi motordaquote:
Orijinalden alıntı: ilhan032
superb
Alıntıları Göster -
quote:
superb
+1 -
Bende Superb diyorumquote:
Orijinalden alıntı: Gökhan Çetinquote:
superb
+1
Alıntıları Göster -
Kıyaslanmayacak araçlar da LPG olayını ben de merak ettim. Gerçi günümüzde LPG teknolojisi de bayağı gelişti, takılamayan motor yok gibi bir şey.quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan Çetinquote:
superb
+1
Alıntıları Göster -
yorum yazan herkeze çok teşekkür ederim tercih superb olucak inşallahquote:
Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi
Kıyaslanmayacak araçlar da LPG olayını ben de merak ettim. Gerçi günümüzde LPG teknolojisi de bayağı gelişti, takılamayan motor yok gibi bir şey.
Alıntıları Göster -
quote:
yorum yazan herkeze çok teşekkür ederim tercih superb olucak inşallah
LPG kitinin markasına bakın. Turbo motorlu araçlarda Vialle'nin testleri olumlu gidiyor bildiğim kadarıyla. Belki Prins de yapıyordur ancak onun dışındakilerde sıkıntı çıkabilir. Markasını öğrendikten sonra ona göre araştırma yapın derim, sonra sorun yaşamayın boş yere. -
lpg nin markası zavolli italya ya yazı yazıldı aracın motor yada şasi numarası kontrol edildi sorun yaşanmaz diye cevap geldiquote:
Orijinalden alıntı: caldexterquote:
LPG kitinin markasına bakın. Turbo motorlu araçlarda Vialle'nin testleri olumlu gidiyor bildiğim kadarıyla. Belki Prins de yapıyordur ancak onun dışındakilerde sıkıntı çıkabilir. Markasını öğrendikten sonra ona göre araştırma yapın derim, sonra sorun yaşamayın boş yere.
Alıntıları Göster
-
quote:
en iyisi
http://www.arabam.com/haber/Son-Haberler-Cek-Cumhuriyeti-Yeni-Baskanina-Yeni-Skoda-Superb/Detay-297188 -
quote:
Orijinalden alıntı: cono01
quote:
en iyisi
http://www.arabam.com/haber/Son-Haberler-Cek-Cumhuriyeti-Yeni-Baskanina-Yeni-Skoda-Superb/Detay-297188
:) teşekkür ederim bu tatmin edici oldu
-
Daha genis daha kaliteli daha yakısıklı daha daha... superb akar gider -
o motor superB'yi taşıyor mı? daha yetmez gibi lpg taktırmışlar ))quote:
Orijinalden alıntı: Estonya Feribotu
Daha genis daha kaliteli daha yakısıklı daha daha... superb akar gider -
Eger normal LPG varsa araci sakin almayin , basinaiza buyuk sorun cikarabilir. Ama Lpdi sistemine sahipse gonul rahatlığıyla alabilirsiniz..
Benzer içerikler
- honda city kronik sorunları
- 2.5 130 luk transporter yorumları
- hatchback araba tavsiyesi
- ford transit mi iveco daily mi
- en ucuz plug-in hybrid
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X