Şimdi Ara

Rav 4 mü, CRV mi yoksa Forester mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geniş bir aile aracı olması için suv tarzı araç almayı düşünüyorum. aklımda 3 model var: rav 4, forester ve crv
    Senede max. ortalama 7, 8 bin km yaparım. bütçem 35 bin tl civarı ancak iyi bir araç bulursam bütçeyi artırabilirim.

rav 4, forester ve crv değerlendirdiğimizde otomatik vitesi, performansı, yakıt tüketimi, sorunsuzluğu, 2. eli vb. özellikleri bakımlarından hangisi daha iyidir? Ayrıca yukarıdaki modeller lpg uyumlu mudur? lpg uyumları bakımından hangisi daha iyidir?

• up
  • bende grand vitara ile ilgileniyordum konunun takipçisiyim
  • Forester suv diğerleri suv görünümlü yerden yüksek araba. Suv arıyorsanız forester, daha ekonomik ve konforlu olsun derseniz diğerleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günce
  • Tiguan bak kredi de çekebilirsin , ama vw harici birşey alma parana yazık çöpe atma
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Tiguan bak kredi de çekebilirsin , ama vw harici birşey alma parana yazık çöpe atma

Umarım şaka olarak yazmissindir bunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    Megane 4 mü? Kadjar mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de 2008 - 2009 model CRV, Forester arasında kaldım.. Arazi ile fazla işim yok.. O yüzden CRV daha konforlu gibi.. Ama hala kararsızım..

Tavsiyeleri takip ediyorum..
  • subaru ülkemizde hak ettiği değeri göremiyor, az bilinen bir araç.2. eli zayıf biraz. honda cr-v 2. elde daha iyi. şanzıman ve tüp olarak bence aynı gibiler.hangisinin temizini bulursan onu al derim.az da olsa cr-v ağır basıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Tiguan bak kredi de çekebilirsin , ama vw harici birşey alma parana yazık çöpe atma

Tiguan ne alaka?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünlerde CRV'lere göz atan biriyim , kullanan biri var mı ? Yorumlarınız nelerdir
  • honda crv hangi donanıma bakmak gerekir? hangi donanımı fulldur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

bende grand vitara ile ilgileniyordum konunun takipçisiyim

Grand Vitara'nın otomatik vites, performansı, yakıt tüketimi vb. özellikleri hakkında bilgi verebilirmisin.
    ayrıca hangi motora ve donanıma bakmak gerekir?
  • Açık ara Forester derim. İkinci elde ucuza alınır, ucuza satılır. Elde kalmaz. Yedek parçası pahalıdır; ama bozulmaz. O yüzden önemi yoktur. Rav4 ve CRV yedek parçası da pahalıdır. Japon neticede. Ancak onlar da bozulmaz. Ancak kıyas kabul edecek arabalar değiller.

Forester alınır, benzini can sıkarsa, Prins LPG takılır. Keyifli keyifli binilir.

SUV'da bakacağım iki araba olur. Suzuki ve Forester. Kendiniz inceleyin, Suzuki'yi severseniz o da on numaradır.
  • O fiyata alabileceğiniz rav4 d4 motorlu olur. Bu motor lpg ile uyumlu değildir ama benzinle de çok fazla tüketmez. Genel olarak ekonomik bir motor. Eski avensisimden biliyorum.

Subarular da genel olarak boxer motor kullanıyor. Çok tecrübem yok ama okuduğum kadarıyla lpg de sorun çıkartabiliyor.

Crv lpg uyumu bakımından en ekonomik seçim olur ama aynı özellikte bir crv'nin fiyatı rav4 ve forester'a göre daha pahalı. Bu sefer de bir ekonomisi kalmıyor.

Asıl önemli olan en temizini en uygun fiyata bulmak bence. Ekonomik olsun diye fazla para verip lpgli alıyorsunuz ama bir masraf çıkınca 2 yıllık yakıt avantajınız uçup gidiyor. O yüzden temiz ve size masraf açmayacak, temiz kullanılmış bir araç bakın. Hepsi de benzer, güzel araçlar.
  • Boxer motorun lpg sıkıntısı subap değişiminde motorun indirilmesidir, lpg ile subaru kullanıcıları da çok aslında, önemli olan lpg kitinin dikkatli şekilde montajı ve bu işin ehli ustalar tarafından yapılması. 75 bin-100 bin km kullanım ile yapılan yakıt tasarrufu ile isterseniz sıfır motor ile değişim yapın yine de oldukça kârda olursunuz.

• Temiz benzinli forester kovalayıp lpg taktırıp ömürlük bineceksin. İlanlara bakıyorum 3-4 aylık hep ya istenen fiyatlar abartı yada arabanın gerçekten ikinci eli yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.