|
Bildirim
|
Çok hoşunuza gidiyorsa gidin öğretmen olun arkadaş! Kirlilik yaratmayın forumda. Adam araba sormuş sana ne mesleğinden,kazandığı paradan? Sana mı düştü? Adam gibi cevap verin.
Auris mi Megane mı , neden? |
Çevremde çok farklı mesleklere sahip insanlar var. 2 tane çok yakın mühendis arkadaşım var. İkisi de günde 10 saat çalışıyorlar (sabah 8, akşam 6) ama aktif olarak 2-3 saat ancak çalışıyorlar (kendi söylemleri). Maaşları da neredeyse benim maaşımın 2 katına yakın. "Kafadan meslek uydurmuyorum" yani. Size yalan borcum da yok.
Esnek çalışma saati derken benim ve çevremdeki hiçbir öğretmenin esnek çalışma saatleri yok. Evet sabah 08:30, akşam 16:10 çalışıyorum fakat dediğim gibi bütün bu süreyi hem zihnen hem de bedenen aktif geçiriyorum. 3 saate yakın mola ise benim ve çevremdeki öğretmenlerin sahip olmadığı bir şey. Öğle aramız bile 45 dk ya da maksimum 1 saat. Boş dersimiz olsa bile ödev değerlendirmeyle geçiyor bu süre. Sizin dışarıdan gördüğünüz gibi değil kesinlikle yani. Ayrıca kimseyi veya kimsenin mesleğini küçümsemem fakat üniversite okumuşum, üstüne yüksek lisans yapmışım, pedagojik olarak kendimi geliştirecek bir dünya ders ve seminere katılmışım, tabiki de madende çalışan insandan çok daha fazla maaş almayı hakediyorum. Ben de polemik yaratmak istemiyorum, o yüzden lütfen araç yorumu hariç yorum yapıp konuyu kirletmeyin artık! |
"bütün gün ofiste bilgisayarda oyun oynayıp akşama kadar çalışmaya(!) benzemez" Burada hangi meslekten bahsediyorsunuz acaba .Sırf kendinizi haklı çıkarmak için kafadan uyduruyorsunuz . Söyleyin bana hangi meslekte sizin kadar aylarca tatil imkanı var ?
Hangi meslekte sizinki gibi esnek ve düşük çalışma saatleri var? Hangi meslekte günde en az 3 saate yakın mola imkanı var ? Buna rağmen maaşlarınız gerçekten yüksek birde yukarda yakınmışsınız bütün gün sesimi ve bedenimi aktif olarak kullanıyorum diye affedersiniz ama onuda yapın artık!! Bütün gün madende çalışıp kömür taşıyan ve sizin maasinizin yarısını alamayan insanlar var.Amacım polemik çıkarmak değil ama bunlarda gerçekler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda2007 -- 3 Mart 2018; 23:48:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 3 Mart 2018; 23:46:30 > |
|
|