Şimdi Ara

Kafa Karışıklığı: Megane 4 Dizel mi yoksa Auris Hybrid mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam günde 2km gidiş 2km gönüş toplam 4 km yol yaptıgınızı varsayalım
    5 kez okula git gel haftalık 20km eder, aylık 80km eder yadi yuvarlayıp 100 km diyelim
    e 100 de 6 yaksa dci 6x5=30 tl aylık okula git gel masrafınız olur.
    10 ay boyunca okula gittiğinizi varsayarsak bir sezonda 300 tl gibi bir rakam eder.

elektrikli araç ile bu mesafeler 0 tl gibi görülsede
    haziran ve ocak ayları mtv farkları fazlası ile bu açıgı kapatıyor olacak..
    bence o kadar dert etmeyin.. uzun yol avantaji eger dci de ise kararınızı bu yönde uygulayın derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sehiriçi ağırlıklı ise Auris hibrit alırdım ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumdaki insanların önemli bir kısmına tenezzül edip cevap yazmaya bile değmez.

Bizim millet cahil sever, hani "güle diken" diye başlayan bir laf vardır, bizim milletin anladığı bu.

Emlakçı, tüccar-esnaf, müteahhit gibi, "hiç bir şey üretmeyen, tek yaptığı al-sat olan" meslek sahipleri oturduğu yerden milyonlar kazanırken bizim millete batmaz; ama öğretmenin 3-4.000 lira kazanması, doktorun 6-10.000 lira kazanması deliler gibi batar, kudurur. Bir de kendinden başkasını düşünebilecek bir kapasitesi yoktur, kendi hep mazlumdur, hep acınılasıdır ama başkalarına geldi mi vicdansızın önde gidenidir, öğretmenlere 2.000 lira maaş verseler kına yakar.

Ben bilgisayar mühendisiyim, pek çok yazılımcı arkadaşım işlerini bırakıp al-sat işlerine girdiler ve şu anda gelir düzeyleri 2-3 kat arttı.

Ankara'da, bulunduğu bölge için lüks sayılabilecek bir sitede oturuyorum. Sitede araçlar genelde belli bir düzeyin üzerinde olmakla birlikte, premium veya abartılı araçların tamamı yukarıda saydığım meslek sahiplerine ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 6 Mart 2018; 9:49:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Auris corolla chr hatta yaris hariç tüm toyota araçları hiç hoşuma gitmiyor günümüz teknolojisinden geri kalmış dacia nın bi tık üstü izlenimi veriyor

ben 1.0tsi dsg golf alırdım

ikisi arasından ise megane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konularda yazılan mesajları görünce forumda bu kadar tercih edilen megane hb, astra k, 308 gibi araçların genel satış olarakta iyi olacağını düşünüyorsun. Ancak gel gelelim Şubat 2018 hb satışlarına bakıyorum golf, leon ve 3. Sırada auris. Nasıl oluyor bu iş arkadaş bir türlü aklım almıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.