Şimdi Ara

!!!ACİLLL TABLET ÖNERİSİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle tableti android mi windows mu alayım karar veremedim ama windows istediğim için forumu buraya açtım kısaca istediğm özellikleri yazayım
    1-mümkünse windows işletim sistemi(androide hayır demem ama telefonum android olduğu için windows istiyorum)
    2-mümkünse HDMI çıkışı olsun (projeksiyona bağlamak istiyorum)
    3-ekranı 7' ten büyük olsun
    4-şarj pek sıkıntı değil pek dışarda kullanmam
    5-350tl den yukarı olmasın ama 2gblık model için 500e kadar çıkabilirim
    lütfen yardım edin biraz araştırayım dedim kafam allak bullak oldu reeder in A8İQ modeli hoşuma gitti ama HDMI çıkışı yok bir alt modeli(W7İC) de hoşuma gitti ama ekranı ve bataryası düşündürüyor onun da üstünde W100İ modeli var ama o da biraz pahalı
    önerilerizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mistik146

Arkadaşlar öncelikle tableti android mi windows mu alayım karar veremedim ama windows istediğim için forumu buraya açtım kısaca istediğm özellikleri yazayım
    1-mümkünse windows işletim sistemi(androide hayır demem ama telefonum android olduğu için windows istiyorum)
    2-mümkünse HDMI çıkışı olsun (projeksiyona bağlamak istiyorum)
    3-ekranı 7' ten büyük olsun
    4-şarj pek sıkıntı değil pek dışarda kullanmam
    5-350tl den yukarı olmasın ama 2gblık model için 500e kadar çıkabilirim
    lütfen yardım edin biraz araştırayım dedim kafam allak bullak oldu reeder in A8İQ modeli hoşuma gitti ama HDMI çıkışı yok bir alt modeli(W7İC) de hoşuma gitti ama ekranı ve bataryası düşündürüyor onun da üstünde W100İ modeli var ama o da biraz pahalı
    önerilerizi bekliyorum

Hocam Reeder a8iq da micro hdmi çıkışı var. Bende almayı düşünüyorum. İy gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozandeniz

reeder A8IQ da HDMI çıkışı yok,

http://www.reeder.com.tr/tablet-bilgisayarlar/intel-reeder-tablet/reeder-a8iq.html

REEDER A8IQ gerçekte Micro HDMI var...

Reederin ürün özellikleri bölümünde MİNİ hdmı olmadığını demek istiyor. Tümüyle HDMI yok demiyorlar aslında...Ama MİCRO HDMI Olduğunuda ayrıca belirtmeliler...Bunun dışında diğer tabletlerinde de aynı sorun var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi managerxn -- 3 Şubat 2015; 20:50:03 >

• Teclast x80h hem Android hem Windows yüklü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak23358 kullanıcısına yanıt
    Dostum 500 tl ye kadar çıkabiliyorsan eğer, ben de kısa zaman önce aldım ve çok memnunum "Samsung galaxy nexus 10.1" al.
    Şuan internetden 615 lira gibi bir fiyata ipad air dan daha performanslı bir cihaz alabilirsin. (inceleme:http://www.notebookcheck.net/Review-Google-Nexus-10-Tablet.86358.0.html)
    Android istemiyorum demişsin fakat nexus olduğu için güncellemeleri alıyor olması çok büyük bir avantaj. Windows işletim sisteminin dokunmatik ve performans konusunda hala sıkıntıları olduğunu biraz araştırırsan görebilirsin.
    Ayrıca eğer projeksiyon cihazında hdm giriş varsa "micro HDMI to HDMI" , eğer yok ise "micro HDMI to VGA" kablosu eğer ses e ihtiyacın yoksa işini görür, fiyatı da yaklaşık 15~20 tl.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    7 sa. önce açıldı
    Tablet tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Tablet önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.