Şimdi Ara

ACİLLL VITAMINSIZLIK KECI BOYNUZU PEKMEZI VE SAÇ DOKULMESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kan develerim vitamin değerlerim düşük ve saçlarım aşırı dökülüyor bunun için hünnap marka keçi boynuzu pekmezi ve medohbiotin aldım pekmezi yiyip hemen yemek yiyorum ama sanki faydası bu şekilde olmuyor yemek hemen yememek biraz beklemek mı lazım ikinci olarak saçlarım hala çok fazla dökülüyor ne yapabilirim öyle böyle değil şampuan değişecek isirganli sarmisakli ne önerirsiniz VITAMIN TAKVIYESI ONERISINDE DE BULUNABILIRSINIZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum Merhabalar;

Öncelikle geçmiş olsun. Keçiboynuzu pekmezi birçok vitamin ve mineral açısından zengindir. Tüketim metodu olarak günlük sabah aç karnına 1 yemek kaşığı tüketebilirsin. Eğer akşamları yemek ve yatış süren arasında 3-4 saatlik bir zaman var ise yatarken de 1 kaşık içebilirsin.

Birde tüketmiş olduğun ürünler organik midir ? Organik ürün sertifikası ve master kodu ürün etiketinde yer almaktadır. Bu etikete sahip organik pekmez tüketmeni öneririm.

vivitamin markası olarak sitemizde yer alan keçiboynuzu pekmezi ve faydalarını inceleyebilirsin. vivitamin - Organik Keçiboynuzu Pekmezi

• quote:

Orijinalden alıntı: vivitamin35

Dostum Merhabalar;

Öncelikle geçmiş olsun. Keçiboynuzu pekmezi birçok vitamin ve mineral açısından zengindir. Tüketim metodu olarak günlük sabah aç karnına 1 yemek kaşığı tüketebilirsin. Eğer akşamları yemek ve yatış süren arasında 3-4 saatlik bir zaman var ise yatarken de 1 kaşık içebilirsin.

Birde tüketmiş olduğun ürünler organik midir ? Organik ürün sertifikası ve master kodu ürün etiketinde yer almaktadır. Bu etikete sahip organik pekmez tüketmeni öneririm.

vivitamin markası olarak sitemizde yer alan keçiboynuzu pekmezi ve faydalarını inceleyebilirsin. vivitamin - Organik Keçiboynuzu Pekmezi
    Eczaneden aldım hünnap iyi marka ama söyle yemekten hemen önce 1 kasım yiyorum faydalı olmuyor sanırım ardından yemek yiyorum

• vitaminler durduk yerde azalmaz takviye alacağına neden azaldığını bul neden azalıyor sebeb ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: beargrylls911

vitaminler durduk yerde azalmaz takviye alacağına neden azaldığını bul neden azalıyor sebeb ne
    B12 e vitamini ve demir eksik ben düzgün beslenmiyorum o yüzden takviye istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.