Şimdi Ara

ACİLLL!! YARDIM LAZIM.. Klavye olmamasına rağmen virgül basılı kalıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus laptop kullanıyorum. klavye virgül tuşuna basılı kalıyor. klavyeyi aygıt yöneticisinden kaldırdım yine devam etti basmaya. sonra format atayım düzelir dedim. düzelmedi. formata tekrar başlatmadan önce klavyeyi komple söktüm. klavye olmamasına rağmen yine basılı kalıyor. harici klavye denedim yine de işe yaramadı. ben anlamadım çözemedim. bilgisayarcıyım ama yapamadım. klavye olmadan nasıl basılı kalabiliyor? ekran klavyesi ile ctrl+a yaptım ama hepsini seçiyor fakat yine de basılı kalıyor virgül. lütfen yardımcı olun. kimsenin başına geldi mi bilmiyorum ama konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?

• Hic bisey diyemedigim ilk olay oldu. 25 yildir bilgisayarla icli disliyim ilk defa bu kadar sacma bir sorun goruyorum.

• sanırsam flexin girdiği yer oksitlenmiş. siz de bir bakarsanız eğer belki bir sorun çözülür. teşekkür ederim şimdiden.

• oksitten olacagini sanmiyorum ama yine de oksit tabakasini kaldirmayi deneyebilirsin. sadece 1 fis wd40 sikip sert killi dis fircasiyla fircala orayi. sonrasinda sac kurutma makinesiyle oranin tamamen kurumasini sagla. belki boyle duzelir.

• can_celik kullanıcısına yanıt

bir deneyeyim. teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.