SORUN 1 İyi günler forumdonanımhaber ailesi. Benim N95 8gb telefonum var. eylülde vodafone bayisinden aldım. İlk aldığımda müthiş hızlı ve teknik olan telefonum 1 hafta önce kaspersky ı yükleyince dondu 4 saate yakın açılmadı. Sonra bi kaç kez bataryayı çıkarıp taktım. En sonunda hard format attım. Prolar gitti ama uyg.yöneticisinde nerdeyse hepsi var telefon hafızası boşaldı.3 gün öncede yeni prolar yükledim. (3tane opera,spb tv,x-plore) Tel durup dururken yine dondu. Hiçbi şekilde kapatamadım yada oynatamadım. Bende yine bataryayı söktüm yine açılmadı. Hard format attım. açıldı ama eski prolar (opera-spb tv-x-plore- ve yanında freekick football-crash nitro car) sonra tel iyice donmaya 2-3 saat açılmamaya başladı. Sonra kapatıp açtım, Uygulamalarda olmayan 2 pro daha geldi! (önceden yüklemiştim bayağı önce) Sonra tel artık hareket bile etmiyordu. Şuan soft format denedim ve prolar gitti! tel şuan resmen bir solucan yada bir sülük gibi. Bir tuşa basıyorum donuyor ve açılmıyor! Kapatılmıyor! Arkadaşlar ne yapabilirim. Yardımcı olun lütfen! Elimden geleni yaparım. Teşekkürler.
SORUN 2 2 gün öncede ses kısma tuşunun basmadığını anladım. Bu konuda ne yapabilirim. Tuşu değiştirme gibi bir imkanımız varmı? Az bir çekince tuş çıkıyor yani her an düşebilir. Bu konuda ne önerirsiniz?
LÜTFEN BİLEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLSUN ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM.
Up!
kardes format at hafıza kartında virüs olabilir onuda biçimlendir ses tusuda hangisi kapaktaki tuşmu yoksa anakarta bağlı olan tuşmu cıkıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme