Şimdi Ara

Huawei ideos x5 Kilit açarken vb kasmalar var yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende suan 2.3.5 b528 orjinal rom var. Telefonda herşey iyi hoş fakat bi sorunum var. Telefonda desenli kilitte ve normal kilitte hafif capta donmalar mevcut. Gelen aramalardada aynı sekilde sağa ve sola çekerken (kırmızı ve yeşil şeyler) ondada hafif bir kasma var. Atmel fix zaten yüklü. Eğer bir çözümü varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bu rom işlerindende pek anlamıyorum.Telefonun garantisini bozmak istemiyorum. Eğer bu sürümden kaynanklanan biseyse ve cözümü varsa hemen yapmaya hazırım.Şimdiden teşekkürler.Eğer gerekirse video cekip koyabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrzmn -- 24 Şubat 2013; 11:16:26 >

• kardeş bu kasma olayı genel bir sorun. donanımsal nerdeyse 15 çeşit farklı rom denedim hepsi aynı yani yapabilcek bişey yok zaten normal kullanımda böyle bir sorun yok.
    kilit ekranında felan bir 2 kez oynayınca düzeliyor . ama ekran kapanıp açılınca yine aynı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan741

kardeş bu kasma olayı genel bir sorun. donanımsal nerdeyse 15 çeşit farklı rom denedim hepsi aynı yani yapabilcek bişey yok zaten normal kullanımda böyle bir sorun yok.
    kilit ekranında felan bir 2 kez oynayınca düzeliyor . ama ekran kapanıp açılınca yine aynı oluyor

Bu sorun donanımsal olmayıp,Huawei nin yaptığı bir salaklıktır. Ben bu sorunu TMC de ve MIUI-XJ de çözdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

kardeş bu kasma olayı genel bir sorun. donanımsal nerdeyse 15 çeşit farklı rom denedim hepsi aynı yani yapabilcek bişey yok zaten normal kullanımda böyle bir sorun yok.

Bu sorun donanımsal olmayıp,Huawei nin yaptığı bir salaklıktır. Ben bu sorunu TMC de ve MIUI-XJ de çözdüm.

bende MIUI-XJ , kullanıyorum , icsler modifiyeler başka romlar hepsini denedim
    tek sorunsuz tek hızlı rom MIUI-XJ şu ana kadar tek bir sorun bile yaşamadım, artık rom değiştirmeyi düşünmüyorum görsellik şarj stabilite özelleştirme mükemmel(belki jelly bean wifi çözülürse deneme amaçlı değiştiririm)
    yapandan allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

ozaman kesin konuşmamakta fayda var :) ama denediğim tüm rmlar böyle olunca öyle bi kanıya varmıştım teşekkürler
  • quote:

Dediğin gibi 1-2 kere oynayınca düzeliyor bende oyle kullanıyorum. Peki ics de de varmı böyle bir sorun ?
  • Romlari dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrzmn

quote:

Dediğin gibi 1-2 kere oynayınca düzeliyor bende oyle kullanıyorum. Peki ics de de varmı böyle bir sorun ?

Evet var ama buyuk bi sorun değil ki. Kiliti açınca gidiyor sorun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.