Şimdi Ara

acillll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar alfa 156 ya benzer bir araç arıyorum bu tipte bir araç önerebilir misiniz? malum alfalar çok çürük çerik oluyor.

• Bu nasıl konu başlığı!
    Bu nasıl soru!??

• quote:

Orijinalden alıntı: dambasan

arkadaşlar alfa 156 ya benzer bir araç arıyorum bu tipte bir araç önerebilir misiniz? malum alfalar çok çürük çerik oluyor.

147-166-159-GT-Spider yetmediyse daha da çoğaltılabilir 156'ya benzer araçlar.

Çürük çerik Alfa dedikleriniz 1980'den önce üretilenler tahminimce, ondan daha yeni araçların hiç bir yerine çürüğe pasa rastlamadım çünkü.

Ama siz işinizi garantiye alın "Çürük-Çerik" çıkmayacağını garanti edebileceğim bir model var 156'ya benzeyen: 8C-Competizione.

• Hehhehe
  • zırto
  • faça şahin yakışır sana.

Böööm böbööömmmmm artistlik yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 2 Ağustos 2011; 19:22:32 >
  • ne yapiyim abi yeni üye olmuşuz kendi çabalarımızla bişey yazıyoruz şahsın biri yok bu ne biçim konu bu ne biçim başlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil aranıyor
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yeni fikirlere ihtiyacım var var mı benzer otolar alfaya
  • Sanırım siz 156 ya benzer derken. Sedan C sınıfı araçları kastettiniz. Yani Focus megane tarzı öyle midir ? Kriterlerinizi, bütçenizi ve beklentilerinizi daha iyi açıklarsanız yardımcı olabiliriz.
  • seat leon alfa kadar spor görünüşlü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.