Bildirim
acillll
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
sen web cam açtığında karşı tarafın kotasına yazar. ama biri sana web cam açtığında sen download yapmış olursun, yani internete dahil olur. -
dostum yanıltmak gibi olmasın, ama manyak kota yer webcam, benimkide 3 gb kotalı, iyi bilirim -
ewet sen acarsan karsı tarafın kotasına yazar ama sen karşıdakini görürsen downloada girer yani senin kotana yazar -
o zaman desenize kullanamıycaz webcamı -
bayanlardan başkasına cam açma onlarla konusurkende arada bir çewrim dışı ol 1 dk bekle hat koptu de yada pc kastı camı kapatıyorum de :)) her zaman öLe yaparım -
öyle yapınca benim kotama yazmazmı?ne alaka anlamadım?sonuçta karşılıklı birbirimizi görücez onunkinede benimkide yazıcak...hem bayan erkek farkediyormu webcam açmada yani bayanlara açınca kotaya yazmıyormu??? -
aga karşıdaki seni görür sen görmezsen karşı tarafa yazar ikiniz açarsanız hem sana hem ona yazar yok sadece sen onu görürsen sana yazar.yaw ben öLe yapıyorum sana yap yapma demedim fikir verdim hem erkek görmeye para ödemek saçma geLdi bana :) -
ben sadece kendi hemcislerime yani arkadaşlarıma webcam açarım:)
önerin için sağol deniycem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X