Bildirim
Acillll Güncell Konu Abiler Tam Sizlik Soru
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Rc araba hakkında bilgim yok ama kep takarsan bir şey olmaz diye düşünüyorum ayrıca Off road arabalar karda filan gidiyordu ona göre önlem almışlardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çavuşum araba off road değil oyuncak ama jip güçlü motor takılmış -
quote:
Orijinalden alıntı: Drift_44
Çavuşum araba off road değil oyuncak ama jip güçlü motor takılmış
Dediğim gibi bilgim yok düşüncemi söyledim
Belki birazdan turkerenes gelir o rc araba ile ilgileniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elektrikli araç sonuçta esc yi yakarsın korusan bile biryerden su alır bence bulaşma hadi rpm marka modifiye parçalar var traxxas , hpi gibi markalara ama senınkı oyuncak sınıfında oldugu ıcın sanmıyorum koruyamazsın kendi uğraşların sonucu bırsey yapsan bıle bırsekılde su alır ve araca elveda demek zorunda kalırsın -
Peki oyuncak olarak off mu on road mı alayım -
Eğer öyle bir özelliği yoksa evde yapman imkansıza yakın. -
Yani on road mı alayım -
tam bütçe ne kadar ? -
25-30 -
çabuk satılacak ve 100-150 tl edecek işine yaramayan birşey varsa onu sat ikinci el bir araç al -
Ne gibi şey mesela -
Aslında yokta iş yapabilirim mal alıp satma ama başlangıç için param yok -
onu sen bileceksin -
Sen ne önerebilirsin -
eski, kullanılmayan bir telefon, kullanılmayan bir mp3. nerede oturuyorsun ? ankarada ise bir öneri verebilirim -
Evet Ankara da oturuyorum -
eğer kepini çıkartabildiğin(yani oyuncak olmayan) bir aracın varsa kepi çıakrtıp üzerine seffaf film yada poşet çekip kenarlarından bantlamanı öneririm bi videoda öyle yapılıyodu fakat herseferinde çıkartıp yeniden bantlaman gerekir poşeti veya saracağın şey herneyse -
KULLAMADIĞIN ve isine yaramayan eski kitaplarini olgunlarda sat. Yaninda bir buyuk mutlaka olsun. 12 yasindayim diyorsun buyuk ihtimal 6. Siniftasin. Kardesin vs yoksa ve onun isine yaramayacak kitaplar varsa yanina bir buyugunu alip olgunlara git yoksa kaziklamaya calisabilirler. İkinci el kitap alirlar orda. 10 kitap goturursun 40-50 tl verirler. Ama tekrar soyluyorum. Gaza gelip isine yarayanlari satma sakin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Saol ve 7. sınıfa geçtim :D Bide bi iş buldum arkadaşımın arabası var 175 e satılık bana vermiyo atıcaktı bende satayım dedim 75 anlaştık satarsam 75 bende alan
varsa söylesin 175 tl büyük ferrari ayrıntıları daha sonra konulacaktır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X