Şimdi Ara

Acillll HP Probook 4525s ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu pcyi ikinci el olarak almayı planlıyoruz fiyat performan oalrak ne eder acaba? ve pc hakikaten çok temiz kullanılmış?

Processor
    AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processor P940 (1.7 GHz, 2 MB L2 cache) işlemcisi bu. nedir bilmiyorum
    Graphics
    ATI Mobility Radeon HD 4250
    Internal drive
    SATA II (7200 rpm)
    From: 320 GB
    4 GB 1066 MHz DDR3 SDRAM

fiyat oalrakda 750 lira diyor? siz ne dersiniz yada bu fiyata leptop bulunur mu?

Acillll HP Probook 4525s ????

• ProBook 4525s 15.6" Notebook (1.7 GHz AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processor P940, 4 GB RAM, 320 GB Hard Drive, DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe,
  • 750 bu cihaz için çok fazla. hemde çok
  • tabi bu benim fikrim...

sıfır probook 4530 s i5 4 gb ram 640 gb harddisk hd 1 gb grafik bile 1100 civarı... kaldı ki o cihazla bu kıyaslanamaz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdolmaz

tabi bu benim fikrim...

sıfır probook 4530 s i5 4 gb ram 640 gb harddisk hd 1 gb grafik bile 1100 civarı... kaldı ki o cihazla bu kıyaslanamaz bile.

kaç liraa acaba b u kardeşim nerelerde var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheem

http://www.istanbulbilisim.com.tr/ideapad-g580-59-347152-lenovo-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,36658.html

bu nasıl peki kardeşim

cihazı ne için kullanacaksınız acaba öncelikle onu paylaşabilir misiniz ? basit ev kullanıcısı olarak internet film-müzik vs... için mi ? oyun için mi ? yoksa belli programlarla mı çalışacaksınız? eğer sadece film-müzik ve internet için kullanacaksanız belirttiğiniz cihaz işinizi görür ancak içinde işletim sistemi yok freedos. yok eğer 3-5 tanede oyun oynamak isterim derseniz ve bütçenizi artırabilirseniz

http://www.istanbulbilisim.com.tr/probook-4530s-a7k05ut-hp-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,36491.html#TabPanelStart

bu özellikte bir cihaz bakabilirsiniz. fiyat olarak 1089 tl geçmiş. içerisinde win7 işletim sistemide var. ben sadece işletim sistemine 360 tl para vermiştim zamanında. yok eğer bütçem 700- 800 civarı ve basit kullanım için word-excel-internet-film için kullanacağım derseniz zaten fazla özellik aramanıza gerek yok derim. ve belirttiğiniz lenovo işinizi görür. her zaman 2. elden uzak durun çünkü genelde garanti kapsamı içerisinde olmuyor ve sizin için sorun olabilir.

benim şu anda kullandığım cihaz 6 yıllık bir notebook. hp 530 kd092aa ve içerisinde win7 home premium, 3 gb ram var 1.80 ghz core duo işlemci ve paylaşımlı 224 mb ekran kartı var. harddiski de 120 gb. Ben web tasarım yapıyorum cihazda ve adobe photoshop cs5, dreamweaver gibi programları rahatlıkla kullanıyorum. kaldı ki sizin ikinci verdiğiniz örnekteki lenova benim cihazımdan çok daha üstün fakat ben içerisinde işletim sistemi olan bir cihaz almanızı öneririm. aynı fiyata oldukça fazla cihaz bulabilirsiniz. dediğim gbi oyun oynamayacak ve çok ağır programalarla çalışmayacaksanız ve bütçeniz kısıtlı ise 700-800 tl ye sıfır ürün alabilirsiniz işinizi görür. ancak belirttiğiniz ikinci el cihaza ben olsam o kadar para vermezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdolmaz -- 13 Kasım 2012; 23:04:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP ProBook 4510s Acmama sorunu
    9 yıl önce açıldı
    HP CP1025 mi HP M251yazıcımı
    11 yıl önce açıldı
    HP PROBOOK 4540s RAM YÜKSELTME
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cheem

http://www.istanbulbilisim.com.tr/ideapad-g580-59-347152-lenovo-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,36658.html

bu nasıl peki kardeşim

cihazı ne için kullanacaksınız acaba öncelikle onu paylaşabilir misiniz ? basit ev kullanıcısı olarak internet film-müzik vs... için mi ? oyun için mi ? yoksa belli programlarla mı çalışacaksınız? eğer sadece film-müzik ve internet için kullanacaksanız belirttiğiniz cihaz işinizi görür ancak içinde işletim sistemi yok freedos. yok eğer 3-5 tanede oyun oynamak isterim derseniz ve bütçenizi artırabilirseniz

http://www.istanbulbilisim.com.tr/probook-4530s-a7k05ut-hp-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,36491.html#TabPanelStart

bu özellikte bir cihaz bakabilirsiniz. fiyat olarak 1089 tl geçmiş. içerisinde win7 işletim sistemide var. ben sadece işletim sistemine 360 tl para vermiştim zamanında. yok eğer bütçem 700- 800 civarı ve basit kullanım için word-excel-internet-film için kullanacağım derseniz zaten fazla özellik aramanıza gerek yok derim. ve belirttiğiniz lenovo işinizi görür. her zaman 2. elden uzak durun çünkü genelde garanti kapsamı içerisinde olmuyor ve sizin için sorun olabilir.

benim şu anda kullandığım cihaz 6 yıllık bir notebook. hp 530 kd092aa ve içerisinde win7 home premium, 3 gb ram var 1.80 ghz core duo işlemci ve paylaşımlı 224 mb ekran kartı var. harddiski de 120 gb. Ben web tasarım yapıyorum cihazda ve adobe photoshop cs5, dreamweaver gibi programları rahatlıkla kullanıyorum. kaldı ki sizin ikinci verdiğiniz örnekteki lenova benim cihazımdan çok daha üstün fakat ben içerisinde işletim sistemi olan bir cihaz almanızı öneririm. aynı fiyata oldukça fazla cihaz bulabilirsiniz. dediğim gbi oyun oynamayacak ve çok ağır programalarla çalışmayacaksanız ve bütçeniz kısıtlı ise 700-800 tl ye sıfır ürün alabilirsiniz işinizi görür. ancak belirttiğiniz ikinci el cihaza ben olsam o kadar para vermezdim.

işletim sistemini kendim yükleyebilir miyim onu bilmiyorum... babama alacağım pcyi nette haberler face vemüzik dinleyen birisiii. elimde kopyta yaptığım win7 cd si var

onu yüklesem olurmu bu leptoplarda freedos ne olduğunu bilmiyorum tam olarak

• freedos içinde işletim sistemi bulunmayan bilgisayarlar için kullandığımız bir terim. işletim sistemi sonradan temin edilerek kurulabilir. linux gibi ücretsiz olanları da yükleyebilirsiniz . isterseniz başka bir işletim sistemi satın alarakta yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdolmaz -- 14 Kasım 2012; 23:59:36 >
  • quote:

freedos içinde işletim sistemi bulunmayan bilgisayarlar için kullandığımız bir terim. işletim sistemi sonradan temin edilerek kurulabilir. linux gibi ücretsiz olanları da yükleyebilirsiniz . isterseniz başka bir işletim sistemi satın alarakta yükleyebilirsiniz.

elimde korsan win 7 var bunu orjinal yapmayıda netten bulbilirim sanırım. bunu yüklesem bir arıza cıkartırmı. masaüstüğ pc var ona öyle yaptım bir sıkıntı yasamadım. ama leptopda yasaaşrmıyım bilmiyorum?
  • *güncelll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.