Şimdi Ara

ACİLLLL lcd tv önerisi 1300-1600 arasında yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar televizyonum bozuldu acil lcd tv almam gerekiyor. 1300- 1600 liraya şuanda alınabilecek en güzel çözünürlük ve en yüksek özellikleri bulunan televizyon almak istiyorum. fakat hiç anlamıyorum özelliklerinden...hangi marka almalıyım 3d özellik yeni cıkmış bu ne içindir nelere dikkat etmeliyim kısaca anlatmak gerekirse suan şu ürün indirimde ve gercekten güzel lcd tv diyebileceginiz ürünler hangileri. birde bunu hd özellikte film izlemem için digital reciveri değiştirmem gerekiyor mu. yardımcı olursanız sevirim. şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydriver54 -- 2 Aralık 2011; 11:03:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazydriver54

arkadaslar televizyonum bozuldu acil lcd tv almam gerekiyor. 1300- 1600 liraya şuanda alınabilecek en güzel çözünürlük ve en yüksek özellikleri bulunan televizyon almak istiyorum. fakat hiç anlamıyorum özelliklerinden...hangi marka almalıyım 3d özellik yeni cıkmış bu ne içindir nelere dikkat etmeliyim kısaca anlatmak gerekirse suan şu ürün indirimde ve gercekten güzel lcd tv diyebileceginiz ürünler hangileri. birde bunu hd özellikte film izlemem için digital reciveri değiştirmem gerekiyor mu. yardımcı olursanız sevirim. şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

merhaba,
    bu fiyatlarda hem Sony hemde Samsung marka ürün bulabilirsiniz.
    yalnız 3D düşünüyorsanız bu rakamların üzerine çıkmak gerek..

• 32lw4500 al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.