ARKADAŞLAR BU ARAÇ HOŞUMA GİTTİ SİZİN GÖRÜŞLERENİZ NEDİR EN FAZLA KAÇ PARA EDER BU ARAÇ.BU ARACI ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMEM LASIM LTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
arkadaslar okuyup gecmeyın lutfen en azından bilgınız yoksa bile fikirlerınızı alayım cok kararsız kaldım gercekten....
renk lacivert bu iyi değil tabi bana göre...120000 de ve 21 binlira 2002 model hocam bana pahalı geldi ekonomik durumunu bilemem ama 20 binliran varsa üstüne 5-6 daha çek biraz daha model yükselt...yani ya piyasa uçmuş ya biz geride kalmışız.....Ve de satıcı tam durumunu bilmiyor 3-4 parça boya zaten kaç parça var ki arabada....ki daha fazla boya çıkar bundan eminim...heleki satan arkadaş amcasından dayısından kardeşinden falan aldıysa arabayı değilse gider gösterir ve 3 parça--4 parça boyası var der....Kolay gelsin....
saolasın hocam ilgin için snırım en fazla 20 bin oyuzden fazlası cıkmaz hocam.buarada harbıden pıyasa fazlasıyla uçmuş benim niyetımde 19 yada 19500 civarı dusunuyorum bu fıyat nasıl olur.ayrıca söyledıgıne göre sadece boyaların tampon bölgesınde oldugunu söyledı tabıkıde expertıze baktırcam serviste yarın bılgı verırım buradan.....
arkadaslar 2005 model dizel hb 200.000 kmde clio arabam var arabamı satıp focus almak ıstyorum 2001-2004 arası sızce dizel araba satıp benzınlı almak mantıklımıdır,focusun yakıtı(benzınde veya lpgde) nasıldır kısaca sız olsanız nasıl bır kıyaslamayla ne yapardınız sızın yardımlarrınızı beklıyorum tesekkurler