Şimdi Ara

Acilllll Yardım Lütfennn!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarın C'sini de, D'sini de yanlışlıkla formatladım bir başka bilgisayarda da programlarla geri getiremedim. Ben de Donanım Habere yazayım dedim...
    Acil yanıt lütfen!..
    Geri getirmeye çalıştığım hardiskte de sadece C'yi buluyor Dyi bulamıyor yardım!
    Format attığım bilgisayar: Windows xp
    Diğer bilgisayar: Windows 7

• Ya arkadaşlar kimse yardım edemezmi.
    Lütfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum öncelikle format'tan sonra silinen dosyaları geri getirmek oldukça zor bir iş bunu yapabiliceğini zannetmiyorum.çok önemlimiydi dosyalar ?
  • Evet çok önemliydi..
    Çünki formatladığımız harddiskin içerisinde aile videolarımız,resimlerimiz ve daha bir çok şey arşivlenmişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mncoder

Evet çok önemliydi..
    Çünki formatladığımız harddiskin içerisinde aile videolarımız,resimlerimiz ve daha bir çok şey arşivlenmişti...

Geçmiş olsun galiba geri getirmek mümkün değil.
  • Hepinize Teşekkürler. Bir bilgisayarcı tanıdığımız vardı ona götürücez o halledicek
  • bu programlarla hasar görmemiş dosyaları geri getirebilirsin.
    http://www.gezginler.net/indir/recover-my-files.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abicim ben onu indirdim o da işe yaramadı.
  • mncoder M kullanıcısına yanıt
    Windows 7 Kurulu bilgisayara format attığınız hard diski taktınız sanırım. O pc de hark diskteki iki bölümde gözüküyor mu? Boş olarak yani... Gözüküyorsa kesinlikle ve kesinlikle disk birleştirme yapılmaması gerekir. Windows 7 otomatik olarak yapıyor bazen buna dikkat edin.

Diskin bölümleri gözüküyorsa Recuva programını indirip kurun birde onunla deneyin. Ama dediğim gibi formatlı diske disk birleştirme yapılırsa dosyaların hepsi hasar görür ve bir daha kurtarılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 16 Şubat 2014; 18:21:46 >
  • Arkadaşım Sağ ol ama iki bölüm olarak değil tek bölüm halinde görülüyor maalesef... Ama Yardımlarınız için Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.