Şimdi Ara

ACİLLLLLL Acer F5-573G-74P0 Intel Core i7 7500U 2.7GHz / 3.5GHz 8GB 1TB 15.6 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acer F5-573G-74P0 Intel Core i7 7500U 2.7GHz / 3.5GHz 8GB 1TB 15.6 Bugüne özel hepsiburada 2700 e düşen ürün internette çok fazla bişey bulamadım.Kullanan yada incelemiş olan birisi varmı.Ayrıca acerin kendi sitesinde ürün mevcut değil bu yüzden şüphelendim.Yardımlarınızı bekliyorum ACİLLL

• Bugün yine 2699 düşmüş, bilgisi olan yok mu? Normalde n11 bile 3bin küsüre satılıyor.
  • aynen bugün yine düşmüş fiyatı çok iyi gibi geldi bana. Bilgi paylaşan olursa bendwe alıcam. Tek eksiği çözünürlüğü düşük 1366 x 768 gibi duruyor. Acaba ekran kartı nasıl. Ekran kartı GTX950M diyor ama 2GB ayrıştırılmış mı yoksa direk 4GB mı? Mediamartk 3399TL, N11 ve Ebrar bilgisayarda 3299TL
  • cilekci kullanıcısına yanıt
    ekran çözünürlüğü HB da yanlış sanırım,full hd ekran. Yoksa değil mi? Ne biçim dizüstü bu ya??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 8 Mart 2017; 22:17:27 >
  • HD led diyor açıklamada ama çözünürlük 1366 x 768. Bende anlamadım aradaki tezatı. Sırf ekran yüzünden kararsızım. Gerisi bu fiyata iyi gibi duruyor.
  • Ekran çözünürlüğü 1366 x 768, işlemcisi U serisi ve ekran kartı GX950M.

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-f5-573g-74p0-intel-core-i7-7500u-27ghz-35ghz-8gb-1tb-15-P154839005

i5 işlemcili GL62 bile, işlemci performansı olarak daha iyidir:

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gl62-6qd-079xtr-i5-6300hq-8gb-1tb-2gb-gtx950m-156-freedos-pmu349887

• quote:

Orijinalden alıntı: zildjiann

ekran çözünürlüğü HB da yanlış sanırım,full hd ekran. Yoksa değil mi? Ne biçim dizüstü bu ya??

Bilgisayarla ilgili ağır işler yapan birisi olsam almayı düşünürüm ama karar veremedim o kadar para verip alsam acaba şu an sırf internet için kullandığım için boşa gitmiş olur mu diye, o yüzden şimdilik kalsın dedim.
  • eren131313 E kullanıcısına yanıt
    oyun oynamayacaksanız gerek yok bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zildjiann

oyun oynamayacaksanız gerek yok bence de.

Peki şunu sorayım, ekran kartı sadece oyun oynayacak birisine mi yarıyor? Yada grafik tasarımı photshop vs. ile uğraşanlara?

Çünkü benim istediğim bilgisayar tipi oyun oynamasam bile her türlü programı gerek olduğu zaman hızlı bir şekilde açsın ve inşallah uzun yıllar götürsün alındımı. Bunun içinde sadece intel i serisi olması ve nesiline mi bakmam gerek? (tabi birde ssd olması hızını artırıyormuş anladığım kadarıyla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren131313 -- 8 Mart 2017; 22:37:52 >
  • eren131313 E kullanıcısına yanıt
    İşin uzmanı değilim ama tasarım işleriyle uğraşıyorsanız, ekran kartından çok işlemciniz önemli sanırım. SSD artık olmazsa olmazlardan, sistemin hızlı açılması vs. çok farkediyor. Tabi söz konusu bilgisayar bu kapsamda bu fiyata iyi bir tercih, keza bu donanımda bilgisayarlar aşağı yukarı bu fiyatta.

Bu da fena değil gibi.
    http://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-510-intel-core-i5-7200u-2-5ghz-3-1ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80sv00f4tx-p-HBV0000036HIE

ssd ve işletim sistemi lazım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 8 Mart 2017; 22:57:32 >

• Notebookcheck sitesinden hem cpu hemde Gpu bencmark listelerine bakın. İ7 7500 ve gtx 950 iyi bir sistem. Ek olarak bir ssd ile canavar olur.
  • Arkadaşlar aldım ben bu bilgisayarı hb.com da 2500tl düştü kaçırmadım diyebilirim. Bilgisayarın tasarımına hayran kaldım açıkçası çok iyi güzel ve iyi yanları şunlar

Tasarım güzel

Tuş aydınlatması var

6 hücreli batarya en az 10 saat gidiyor

Gta 5 hight ayarda 60 fps alıyorum

Bilgisayar​ çok ısınmiyor

Kötü yanları

Ekran çözünürlüğü full hd değil

HDD RPM hızı 5400 gecikmeler oluyor HDD yüzünden SSD şart

ACİLLLLLL Acer F5-573G-74P0 Intel Core i7 7500U 2.7GHz / 3.5GHz 8GB 1TB 15.6 Hakkında

• ürün acer'ın sitesinde var:https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/model/NX.GDAEY.006

fiyatını haketmiyor gibi
    yakın fiyata 1050 ekran kartlı, ips panelli hp alınabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgurler

ürün acer'ın sitesinde var:https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/model/NX.GDAEY.006

fiyatını haketmiyor gibi
    yakın fiyata 1050 ekran kartlı, ips panelli hp alınabiliyor

Link atabilir misiniz
  • Uyksuzlife U kullanıcısına yanıt
    Hocam hala memnun musunuz acaba ? Özellikle 3 sorum olacakti .

1-) Isınma durumu hala iyi mi ? Yani uzun sure oyun oynandiginda da eli rahatsiz eden bir isinma var mi ?

2-) HDD sıkıntı demişsiniz. Örneğin bir dosya acarken veya cok sekmede yazılım/photoshop vs. ugrasirken donmalar oluyor mu bilgisayarda ? Ya da bir oyundayken fps yuksek olsa da hdd yuzunden kucuk kucuk donmalar oluyor mu ?

3-) Hdd ve fan sesi var mı cok ? Bu sene universiteye gidecem de yurtta rahatsiz etmek istemem kimseyi . Yani oyun oynarken vs. etrafindakileti rahatsiz edecek derecede ses cikiyor mu ?

Çok oldu ama Netice olarak bilgisayari SSD ' siz bir şekilde kullanim icin onerir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ihaveadream7

Hocam hala memnun musunuz acaba ? Özellikle 3 sorum olacakti .

1-) Isınma durumu hala iyi mi ? Yani uzun sure oyun oynandiginda da eli rahatsiz eden bir isinma var mi ?

2-) HDD sıkıntı demişsiniz. Örneğin bir dosya acarken veya cok sekmede yazılım/photoshop vs. ugrasirken donmalar oluyor mu bilgisayarda ? Ya da bir oyundayken fps yuksek olsa da hdd yuzunden kucuk kucuk donmalar oluyor mu ?

3-) Hdd ve fan sesi var mı cok ? Bu sene universiteye gidecem de yurtta rahatsiz etmek istemem kimseyi . Yani oyun oynarken vs. etrafindakileti rahatsiz edecek derecede ses cikiyor mu ?

Çok oldu ama Netice olarak bilgisayari SSD ' siz bir şekilde kullanim icin onerir misin ?

@Ihaveadream7 kardeşim bilgisayardan çok memnunum ben yazılım amacı ile kullanıyorum bilgisayarı bir sıkıntı yok.

HDD konusuna gelince çok yavaş değil ama yine de biraz yavaş geliyor bana mesela photoshop kullanıyorum açılması 10 saniye değil 12 saniye sürüyor ama ram belleğe bir kere yükledikden sonra ışık hızında oluyor :)

ısınma konusunda ben cs go oynuyorum full ayarlarda ısınma olmuyor ama GTA 5 de ısınma oluyor el koyduğun yer metal olduğu için ısıyı çok hızlı iletiyor eline ısı geliyor.

Ama çok hızlı da soğuyor bu konuda iyi :)

HDD oyunlar da sıkinti yapmıyor sonuçta ram belleğe aldığı sürece sorun yok oyunlar da 0 donma diyebilirim.

HDD ve fan sesi hiç duyulmuyor bazen diyorum ki çalışmıyor galiba o derece 😂😂ama gece biraz duyuluyor çok sessiz ortamda yani çok hafif bu konuda bana güven ses çıkmıyor 😂👊

SSD siz kullanıma uygun ben gerek duymadım.

Zaten arka kapağın altında küçük bir kapak var SSD ve RAM takmak için garanti dışına çıkmıyor kapağı kullanmak.

Tasarımı harika ama aşık olursun o derece güzel 😂😂 buda not 😂😂

• Genelde insanlara soru sordugumda 1 cumleyle falan kestirip atiyorlar , ne dediklerini ben anliyorum ne kendileri .Ama sen baya baya efsane cevap vermişsin eyvallah kardesim

Ben de bilgisayar muhendisligi okuyacagim icin yazilimla islerim cok olacak . Problem yok diyosan ok

Aynen ya tasarimi baya hoş . Yakindan daha da hoş olur inşallah .

Bu arada GTA5 de cok kişinin isiniyormus acaba bu isinma kaç saat oynadiktan sonra oluyor ? gercekten rahatsız ediyor mu ve hangi tuşlarin orada oluyor daha çok ( WASD tarafi deme sakin )

Ve bu ısınma laptop altina konabilecek kalkteli bir fan ile önlenebilecek bir isinma mi ?

Çok fazla incelemesi olmayan va kullanici yorumu bulamadigim bir bilgisayar oldugu icin senin gibi iyi cevap veren birini bulunca degerlendirmek istedim kusura bakma bunlara da cevap verirsen çok hoş olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ihaveadream7

Genelde insanlara soru sordugumda 1 cumleyle falan kestirip atiyorlar , ne dediklerini ben anliyorum ne kendileri .Ama sen baya baya efsane cevap vermişsin eyvallah kardesim

Ben de bilgisayar muhendisligi okuyacagim icin yazilimla islerim cok olacak . Problem yok diyosan ok

Aynen ya tasarimi baya hoş . Yakindan daha da hoş olur inşallah .

Bu arada GTA5 de cok kişinin isiniyormus acaba bu isinma kaç saat oynadiktan sonra oluyor ? gercekten rahatsız ediyor mu ve hangi tuşlarin orada oluyor daha çok ( WASD tarafi deme sakin )

Ve bu ısınma laptop altina konabilecek kalkteli bir fan ile önlenebilecek bir isinma mi ?

Çok fazla incelemesi olmayan va kullanici yorumu bulamadigim bir bilgisayar oldugu icin senin gibi iyi cevap veren birini bulunca degerlendirmek istedim kusura bakma bunlara da cevap verirsen çok hoş olur .

25-30 dakika da felan ısınıyor ama bende soğutucu felan yok denemedim 68 derece oluyor.

Şimdi baktım soğutucu çok işe yarar diye düşünüyorum. Ben tuşlarda ısı hissetmiyorum

burası ısınıyor sadece tuşlar da sıkinti yok.

Ne demek canım :) sıkıntı yok istediğini sorabilirsin.

Hocam batarya durumun nasıl acaba? Çıkarılabilir batarya mı?

Cihaz ağır mı bir de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A25F8C250 -- 3 Eylül 2017; 1:34:13 >
    Hocam yine ben

Dünden beri araştiriyorum laptobu da tek korkum acer teknik servisi . Cünku insanlar cok kotuluyorlar teknik servisi . Hayirlisi olaun bakalim.

Soruma gelirsek. Ekran 1366×768 miş . Bazıları laptop efsane ama ekran kötü diyorlar .

Sence nasil ? Yani film falan izlerken , oyun oynarken görüntü kaltesi nasil bir hissiyat veriyor ? Bu devirde ne bj goruntu ulan ! Falan diyomusun hic
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.