Şimdi Ara

ACİLLLLLL Acer F5-573G-74P0 Intel Core i7 7500U 2.7GHz / 3.5GHz 8GB 1TB 15.6 Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kapı tokmağı

Hocam batarya durumun nasıl acaba? Çıkarılabilir batarya mı?

Cihaz ağır mı bir de?

Batarya çıkarılabilir değil. Bilgisayarın ağırlığı 2.3 kg çok ince gözüküyor ağır değil tek elle istediğin kadar tutabilirsiniz. Sürekli şarjda kullanırsanız batarya dolduktan sonra batarya kullanımını kapatıyor taki siz fişi çekene kadar. Şarj süresi çok iyi gidiyor on saati geçiyor diyebilirim normal kullanımda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ihaveadream7

Hocam yine ben

Dünden beri araştiriyorum laptobu da tek korkum acer teknik servisi . Cünku insanlar cok kotuluyorlar teknik servisi . Hayirlisi olaun bakalim.

Soruma gelirsek. Ekran 1366×768 miş . Bazıları laptop efsane ama ekran kötü diyorlar .

Sence nasil ? Yani film falan izlerken , oyun oynarken görüntü kaltesi nasil bir hissiyat veriyor ? Bu devirde ne bj goruntu ulan ! Falan diyomusun hic

Filmde oyunda hiç bir sıkıntı yok kardeşim alırken bende çok düşündüm bu konuyu sonra dedim beğenmezsem iade ederim en baba ama bir sıkıntısı yok normal pc ekranları gibi değişen bir şey yok 😂😂

• Uyksuzlife U kullanıcısına yanıt
    Hocam internette ısınmasından çok yakınılmış. Bu konudaki yorumunuz nasıl acaba?

• Bir önceki Acer'im yaklaşık 6 yıl beni götürdü. Başlıktaki model ve markayı 2017 şubat ayında aldım. Açıkcası tuşlarının ışığı, tasarımı ve oyun performansı çok iyi. ps4 kullanan biri için pc de oyun oynamak gereksiz. bu yüzden oyun için kullanmıyorum. yine de piyasadaki tüm oyunları yüksek ayarlarda oynadığımı söyleyebilirim. After effects gibi grafik yazılımlarında biraz düşük performans sergiliyor. iş yerimde kullandığım bilgisayarla mukayese edersem, o at, bu da katır :) Bunun dışında içi dışı güzel bir bilgisayar. hd olmaması beni hiç rahatsız etmedi. ben evdeki tüm cihazları kombineli kullandığım için bu cihazdaki 1366x768 ekran çözünürlüğü gözüme batmadı bile. bir önceki acerim 6 yıl arıza yapmadı ve bugün ekmeğini yediğim her şey kendileri sayesinde oldu. bu makinedeki tek sıkıntım render işlemlerinde ısı ve aşırı işlemciden dolayı bilgisayardaki yavaşlık sorunu. onu da ilerleyen günlerde ssd alarak çözeceğim. genel anlamda iyi bir laptop. tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.