Şimdi Ara

Acillllllll Yardım !!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyunun çıktığı sıralarda oyun dükkanından oyunu aldım (crysis 2) fakat oyun beta çıktı.Aldığım zamanlarda betanın ne old bilmiyordum.Bundan dolayı oyunu kurdum ve Gould ile buluştuğumuz bölüme kadar geldim fakat hata vermeye başladı.Bu hatalardan dolayı o bölümden ileri gidemedim.Sizce bu oyunun hatalarına çözüm nasıl bulurum?

• 12 kişi bakmış biri bile yanıtlamamış.
  • Arkadaşlar bölüm sonundaki takılmaya çözüm buldum.Bölüm bitmeden önce enter enter yaparak o videoyu geçiyorum ve takılmıyor.Aslında çok basitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celal99

Arkadaşlar ben oyunun çıktığı sıralarda oyun dükkanından oyunu aldım (crysis 2) fakat oyun beta çıktı.Aldığım zamanlarda betanın ne old bilmiyordum.Bundan dolayı oyunu kurdum ve Gould ile buluştuğumuz bölüme kadar geldim fakat hata vermeye başladı.Bu hatalardan dolayı o bölümden ileri gidemedim.Sizce bu oyunun hatalarına çözüm nasıl bulurum?

Beta sürüm,bir oyunun tam süremden önceki sürümüdür.Betadaki buglar giderilip full versiyona düzgün olarak çıkarılır.Oyunların beta versiyonunda sorunlar olması normaldır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.