Şimdi Ara

acillllllll yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir internet cafe işletiyorum ve ana makineme bir virüs bulaştı format atıp geçiyim dedim ama bu sefer hangi exe dosyasını tıklasam msvcp71.dll eksik diyor hiç birşey kuramıyorum

bu konu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim.

• hacı naptın sen yA .... kesin film indirirken oldmuştur böle şeyler filmlerden çok geliyor ;)
  • hdd yi başka bilgisayara takıp virüs taraması yaptırmayı dene. bu arada formatı attın mı atmadın mı tam anlayamadım. yani sorun format attıktan sonra mı oldu?
  • scorpion ... hddyi başka makineye takıp .. denemek çok yararlı olmurmuki ? .. yada ne gibi yararı olabilir açıklarmısın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurshun

scorpion ... hddyi başka makineye takıp .. denemek çok yararlı olmurmuki ? .. yada ne gibi yararı olabilir açıklarmısın lütfen

en azından aktif bi antivirüs sendeki virüsü algılayabilir. sende virüs sistemi işgal etmiş gibi gözüküyo.
  • int.cafe gibi bi yer işletiyorsan butun sistemlere deep freeze v.b. programını kurmanı tavsiye ederim.istediğin sürücüyü mesela c (win.kurulu olduğu sürücüyü) kitlersin ve her yeni restart da sistemin sorunsuz açılır.ne virüs derdi olur nede sistem çökmesi ... belki biliyorsundur ama yinede aklında bulunsun.
  • walla hocam senin kurdugum cd de bir sorun olabilir başka bi cd ile kur bakalım ne olacak
  • http://www.dlldump.com/cgi-bin/testwrap/downloadcounts.cgi?rt=count&path=dllfiles/M/msvcp71.dll bu dosyayı indir. Sistem klasörüne yapıştır. Düselir büyük bi ihtimal.
  • quote:

albaysercan
    Format atmış olsan o hatayı vermemesi lazım
    quote:

fiesta59
    arkadaşı dediği gibi sen başka bir xp cd dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.