Beyler tavsiye verin. Boktan bir hayatım falan filan işte orasını kurcalamayin. Amaçsız gidiyoruz. Cesaretim olursa etcem. Ama öyle evde falan değil bi plan yaptım. Yeni bir yer keşfettim geçen gün instagram da. Faroe Adaları. Seneye mayısta oraya gideceğim. Şuan çalışıyorum 1 ay içinde uçak bileti falan alıp gideceğim. Çok beğendim, gördüklerim beni benden aldı. Hani insanın ruh eşi falan var derler ya. Bunu da ruhumun indiği yer gibi düşünün. Aşırı iyi yer. Neyse hazır gitmişken orada öleyim diyorum. Mezarımı da oraya yapsalar çok iyi olur. Ölmeden önce not yazar koyarım. Ama cesaret edebilirsen. O kadar korkağım ki kendimi bile öldüremiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Acısız intihar seçenekleri
-
-
Hocam intihara teşvik suç
-
bu konu dışında birkaç kişi hariç herkes kafadan kontak
-
Hocam her tür intihar girişimi yüksek acı verir akıl vermek gibi olmasın ama sanırım en acısızı beynin anında kapanması artık nasıl yaparsın bilmem ama acısız olması açısından narkoz ile ameliyat olucaktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende ölmek istiyorum ama imanla ölmek istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok zor o ya. Yüksek doz alayim diyorum sigara bile içmiyorum hahahs
İntihar komandosu ol
Bu arada psikolog falan gideyim diyorum ama aşırı pahalı. Devlet hastanesinde de gitmem ya sıra bekle, çok az konuş falan. Sarmaz o ayrıca çok ilgilenmez.
Diğerleri parasını biz verdiğimiz için ilgilenir en azından kötüyse haftaya yokum falan derim ayiklanir hemen.
Sabah, öğle, akşam mcdonalds yiyebilirsin. Uzun sürebilir ama garanti.
-
Ben kafadan kontak mıyım hocam ?
Ben hocam ben de mi kontağım
İntihar kelimesini bir kağıda yaz. Onu karşına al ve onunla konuş. Ona neden meyil ettiğini, neden cesaret edemediğini, tüm içini dök. İpin boğumunun içinden bir geçit açılıp anime kızı sana yardıma gelecektir
Hocam kaç ay önce olsa yapma etme derdim de, insanlar cehennemi yaşıyor, gamsız değilse. Yaradan birazda şuradan acı ekleyelim diye üzerinde düşünmüş.
ohoo her mutsuz olan intihar etseydi dünyada adam kalmazdı. eğer sağlığın varsa gerisi boş. istediğin her şeyi zamanla yapabilirsin. ulan buı hayatta sıfırı yaşıyorum ben bile düşünmüyorum intiharı size ne oluyor :) benim birde sağlığımda bozuldu son yıllarda.
-
Tren rayında namaz kıl.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyin kimyana dikkat et, her şey onunla ilgili çünkü.
Change your brain change your life kitabına bir göz at.
Zevkle ölme yolları varken acısız ölme yolunu aramak....
Ne var mesela zevkle ölme?
Hocam mutsuzluktan değil ya. Hiç gerek yok yaşamaya gerçekten. Sevmedim ben yaşamayı.
Yargılanmak mı istiyorsun genç adam
hocam zaten insalar ve diğer canlılar ölümlü,
ölene kadar yaşayıp görmek, hayatı izlemek, yeni şeyler keşfetmek, intiharı düşünmekten çok daha kolay ve zevkli.
Tren rayında namaz kıl.
|
Hocam intihara teşvik suç |
Hocam her tür intihar girişimi yüksek acı verir akıl vermek gibi olmasın ama sanırım en acısızı beynin anında kapanması artık nasıl yaparsın bilmem ama acısız olması açısından narkoz ile ameliyat olucaktır
|
Bende ölmek istiyorum ama imanla ölmek istiyorum |
Benzer içerikler
- en acı veren ölüm sıralaması
- dilde beyaz tabaka ve koku
- en boy yükseklik
- cahil demek hakaret mi
- mng kargo girişimci kurye yorumları
- para sayma makinesi bim
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X