Laptopumda sizstemi yedeklemek istiyorum fakat tek dics olarak (C: disci) ayarlanmış. Ben yedek dosyamı aynı yedek aldığım C discine kaydetsem olurmu.
Cevaplarınızı bekliyorum
yok mu bilen !!!
Dostum acronisle falan uğraşma bence..Hiren's Boot cd nin içinde norton ghost var.Yedeği onla al en basit yolu odur..
yedeği sonra nereye kaydedeyim. tek bi disc var işletim sistemi ona kurulu. yedek aldığım discin üstüne kaydetsem olurmu acaba ??
Hocam Acronisle yaparken eğer basşlarken f11 tuşuyla recovery yapacağım diyorsan acronis kendine ek alan ayırıyor. internette f11 olayının nasıl yapıldığı yazıyor. ben denemiştim ama f11 i çalıştıramamıştım
Ghostta yedeği aldığın yere kaydedemezsin imageyi..Yani c: nin yedeğini alıyorsan d: ye kaydeder..D: nin kinmi alıyorsan c: ye..Fakat yeni ghostlarda komple diskin yedeğini alabiliyorsu.n Nette araştır istersen..(Emin değilim)
Kompile discin yedeğini alıp nereye kaydeceğimi bilmiyorum işte :) ben bi araştırayım bilen arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim
USB takarak dene mesela fakat usb flash belleğin boyutu imageden yüksek olsun..Denersin en azından...
quote:
Orjinalden alıntı: editor_0.7
Kompile discin yedeğini alıp nereye kaydeceğimi bilmiyorum işte :) ben bi araştırayım bilen arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim
olmadı partition magic 8 tr indir.
alan ayır ne kadarsa
yedeğini al.
at oraya
Katılıyorum.Diğer yoldan çok uğraşırsın..Atıyorum 20gb ayırırsın..C: Ve D: nin yedeklerini ayrı ayrı alırsın...
quote:
Orjinalden alıntı: hakaniko
olmadı partition magic 8 tr indir.
alan ayır ne kadarsa
yedeğini al.
at oraya
Buyur link. Acronis. Kendine istediğin boyutta yeni alan açıyor. Bu linktekileri yaparsan PC açılışta F11 falan birşeyler diyor. F11 e basarsan image dan tekrar yüklüyor. bence çok kullanışlı.