arkadaşlar windows 2003 enterpise server kurdum.. sp2 full update felan herşeyi yapalı active directoryi de kurdum problemsiz dns leri de otomatik kurdurttum terminal makınamı etki alanına sokuyorum terminal makınalarım windows xp pro active directorden yaptıgım değişikler mesela arkaplan değiştirmelerini felan istemiyorum. bu gibi değişiklikleri yapıyorum fakat etki etmiyor yaptıgım hiç bi işlemi terminal makınada göremiyorum ne yapmam gerekiyor teşekkürler.
Terminal kullanıcı haklarının yönetici olmasından kaynaklanabilir mi acaba?
kullanıcılar diye yapısal birim oluşturdum ve oluşturdugum tüm kullanıcıları oraya taşıdım şuan için 5 kullanıcı açtım 1 adet xp sp2 yüklü pc yi etki alanına soktum.. anlamadıgım nokta şu şimdi yapısal birime sağ tıklayıp özellikler diyorum grup ilkesinden yenı ilke ekledım ve orda değişiklikler yaptım daha sonra terminal makınaya reset atıyorum ama kaydetmıyor.. yetkilerini nerden ayarlayabilirim?
ek olarak etki alanına soktugum makına cok yavaş oturum açıyor :(
quote:
Orjinalden alıntı: ChRiSTiaN
kullanıcılar diye yapısal birim oluşturdum ve oluşturdugum tüm kullanıcıları oraya taşıdım şuan için 5 kullanıcı açtım 1 adet xp sp2 yüklü pc yi etki alanına soktum.. anlamadıgım nokta şu şimdi yapısal birime sağ tıklayıp özellikler diyorum grup ilkesinden yenı ilke ekledım ve orda değişiklikler yaptım daha sonra terminal makınaya reset atıyorum ama kaydetmıyor.. yetkilerini nerden ayarlayabilirim?