Şimdi Ara

active directory dizin sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    laptop umda vista home premium işletim sistemi var, burdan vista 64 bit ultimate sistemi olan diğer bilgisayarıma bağlı yazıcıya ulaşamıyorum neden acaba...
    yazıcı bul dediğimde "active directory dizin hzmetleri kullanılamaz" diyor.
    bilgisi olan arkadaslr yardım

pleasee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk -- 21 Kasım 2008; 16:59:57 >

• arkadaslar konuyu yukarıya tasımak zorunda kaldım kusura bakmayın lütfen bilen kimse yokmu bi yardımcı olun...

pleaseee...
  • Yazıcınızın bağlı olduğu bilgisayardan printer için paylaşım açtınız mı?
  • ewet kardeş açık ama hala aynı hata_?

32 bit ile 64 bit uyumsuzluğu olabilirmi_? acaba
  • printersiz olan pc nin, başlat çalıştır-> (printerli pc'nin IP numarasını yazığında, bağlantı oluyor mu)
    Mesela : \\10.0.0.11 (enter)
    Yaptığında, öteki pc'yi ve içeriğindeki paylaşım klasörü ve printeri görebiliyormusun?
    Göremiyorsa, güvenlik ile ilgili bazı izinler + vista paylaşımlarındaki ayrıntılara bakmalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Levcho

printersiz olan pc nin, başlat çalıştır-> (printerli pc'nin IP numarasını yazığında, bağlantı oluyor mu)
    Mesela : \\10.0.0.11 (enter)
    Yaptığında, öteki pc'yi ve içeriğindeki paylaşım klasörü ve printeri görebiliyormusun?
    Göremiyorsa, güvenlik ile ilgili bazı izinler + vista paylaşımlarındaki ayrıntılara bakmalısın.

evet kardeş yazıcıları göruyorum bağlanıyorum bi problem yok ama yazdır dediğim zaman gönderiyor gibi göruuyor ama yazdırmıyor.
    başka bi ayrıntı var mı acaba_?
  • arkadaslar yokmu bir bilen yardm lütfenn hala yazıcıyı kullanamıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.