Şimdi Ara

ActiveX Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. kullandığım bi program arayüz olarak web sayfası kullanıyor. Sanıyorum bu arayüz ie'a ait. Msn live açıldığında web sayfası çıkıyor ya karşımıza karşılama olarak, işte onun gibi bir sayfada işlem yapıyor program. Ancak şöyle kilit bir durum var. Sayfada ActiveX olduğu için, ie buna izin vermiyor, kötü tarafı, izin sormuyorda, sadece çalıştırmıyor. Sayfanın dizini C:/programfiles......./page.html gibi yerde. Bu sayfayı güvenli olarakta işaretleyemiyorum, çünkü bir web sitesi değil. İnternet özellikleri, güvenlik ayarından denemediğim kalmadı, herşeye izin verdim, ama hala açmıyor. üstelik bu sayfayı explorerda elle açtığımda, hala sormaya devam ediyor.

2 şey soracağım, öncelikle sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilir mi. İkincisi, bu şekilde açılan programların bi adı var mı? Yani MSN Karşılama 'da olduğu gibi, msn.exe içinde bir web sayfası gösteriliyo, sağ tıkladığımda explorer'ın sağ tıklama menüsünü görüyorum, Bunun adı nedir? Google'da aratamadım bi türlü ...

• up?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.