Şimdi Ara

user32.dll hatası (sorunu çözdüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
42.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu hatayı hesap manikesini açıncada verio az öncede photoshop kurcaktım gene bu hatayı verdi nasıl düzeltirim

edit: hata genel olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novalgine_plus -- 6 Mayıs 2007; 1:58:42 >

• resmin şuan büyük gözükmesi lazım yardımlarınızı bekliyorum
  • oyun felanda kuramaz oldum bu uyarından dolayı yardım lütfen
  • Libraryfiles diye bir program var
    bilgisayardaki eksik dll ve pcx dosyalarını bulup indirir
    bi dene bakalım
    shell32.dll yi bulursa düzelebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Libraryfiles diye bir program var
    bi dene bakalım

tamam fatih bi deneyim saollasın
  • Ayrıca Windows'u güncellemenizi öneririm. Microsoft bu user32.dll hatası için bir yama duyurmuştu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: credo

Ayrıca Windows'u güncellemenizi öneririm. Microsoft bu user32.dll hatası için bir yama duyurmuştu..

otomatik güncelleştirmelerim sürekli açık herhangi bi uyarı vermedi yeni güncelleşme var diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Libraryfiles diye bir program var
    bi dene bakalım

tamam fatih bi deneyim saollasın

bulamazsan haber et
    var bende
  • Microsoftun güncelleştirme yamasını yüklemelisiniz. Yükleme yaparken dil seçeneğini Türkçe yapınız.
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Microsoftun güncelleştirme yamasını yüklemelisiniz. Yükleme yaparken dil seçeneğini Türkçe yapınız.
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86

hocam bu güncelleştirmeyide kurdum gene aynı hatayı verio daha başka neler yapabilirim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Microsoftun güncelleştirme yamasını yüklemelisiniz. Yükleme yaparken dil seçeneğini Türkçe yapınız.

hocam bu güncelleştirmeyide kurdum gene aynı hatayı verio daha başka neler yapabilirim

Sisteminizde XP servis Pack yüklü değil mi? Sistem dosyalarınızda da bi bozulma olabilir. ONun için çalıştıra "sfc /scannow" yazıp tamama basın. Sistem dosyalarınız onarılsın. Bu işlem bittikten sonra tekrar
    güncellemeyi yükleyiniz(dil seçeneğini değiştirmeyi unutmayınız). Bilgisayarı yeniden başlatınız.

• daha önceden kurduğum tema yüzünden hata veriomuş temayı kaldırınca düzeldi yardımı olan arkadaşlara teşekkürler
  • quote:

daha önceden kurduğum tema yüzünden hata veriomuş temayı kaldırınca düzeldi yardımı olan arkadaşlara teşekkürler

Hallolduğu için sevindim... Hangi tema hata verdiriyormuş ?
  • ben söyleyeyim cristal Xp dir sebep aynısı bende de olmuştu..
  • user32.dll hatası bendede veriyodu oyun yuklerken microsofta girip guncelleme yaptım hiçbi işe yaramadı directx yukledım yıne yaramadı tek cozum format
  • libraryfiles'ı denemiş miydin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper83us

ben söyleyeyim cristal Xp dir sebep aynısı bende de olmuştu..

evet dostum aynen dediğin gibi cristal xp temasını kurmuştum ondan yapıomuşum kaldırınca düzeldi

@Fatih senin dediğin programıda denedim çözmedi temayı kaldırınca düzeldi herşey

herkese teşekkürler

• library files ı denemedim
  • bu hata bende de çıkıyor. dediğniz gibi hesap makinesi çalışmıyor ve hiçbir program kurulamıyor. MS nin güncellemesini kurdum yine olmadı. crystal xp değil ama vista inspirat teması kullanıyorum ondan olup olmadığını bilemiyorum. bunun çözümü ne olabilir.
  • quote:

@Fatih senin dediğin programıda denedim çözmedi temayı kaldırınca düzeldi herşey

herkese teşekkürler

o kadar işe yarar bişey değilmiş demek ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.