Şimdi Ara

GTA 4 FATAL ERROR WS10 VE xlive.dll hatası KESİN ÇÖZÜM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
133.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bi konu hakkında bilgilendirme yapacağım belki bu yazıyı bu forumda veya başka sitelerde görmüş olabilirsiniz fakat ben yinede sizlerle paylaşmak istedim.

GELELİM ASIL KONUMUZA,GTA 4 ü yüklediniz ve ilk olarak xlive.dll aldığınızı sanıyorum sonra xlive.dll indirdiniz ve system32 ye attınız büyük ihtimal fakat oyunu açmaya çalıştığınızda şöyle bir hata ile karşılaştınız:FATAL ERROR WS10 daha sonrada iş daha bi karmaşık hale geldi oysaki bu çok küçük bir sorun .Eğer sizde 64 bit işletim sistemi kullanıyorsanız system32 yerine SysWOW64 isimli klosöre atıcaksınız xlive.dll yi (SysWOW64 dosyasını yerel disk c /windows dosyaları içinde bulabilirisiniz)ve sorununuz çözülücek

7 Aralık 2014 Pazar :
    Evet arkadaşlar bu yazımı yukarda gördüğünüz tarihte yazıyorum arkadaşlar geçen gün gta 4ü yükledim açılmadı daha sonra biraz araştırma yaptım ve size önceden anlattığım xlive.dll yi system32 ye atma falan onları yaptıktan sonra eğer açılmıyorsa veya açıldıysa ve oyun kasıyorsa oyun oynanmıyorsa http://www.gta-downloads.com/en/gta4/tools/9442-xliveless.html linkine tıklayın ve xliveless-0.97b.rar isimli dosyayı indirin daha sonra rardaki 2 uygulama uzantısını oyunun kurulu olduğu yere atın o iki uygulama uzantısını yani dll yi attıktan sonra oyunu açın.Eğer fatalerrorws10 hatası veriyorsa vermemesi lazım veya oyun açılıyor fakat kasıyorsa kasmaması lazım arkadaşlar evet umarım faydasını görürsünüz ben oyunu ilk yüklediğimde kasıyordu fakat şimdi tıkır tıkır oynuyorum :D KENDİNİZE İYİ BAKIN...

bu arada ben xlive.dll yi şu linkten indirdim:http://www.indirgen.com/7238-xlive.dll.htmlundefined

Arkadaşlar konuyu güncelliyorum. Yukarıda yazdığım çözüm oyunu orjinal olmayanlar içindi eğer ki oyununuz orjinel ise uygulamanız gereken çözüm şudur;
    Öncelikle oyunu steam'den aldığınızı varsayayım oyunu açmaya çalıştığınızda fatal error ws10 ve benzeri hatalar alıyorsanız xlive.dll'yi felan silin kurulu olduğu yerden çünkü böyle bişeye gerek yok oyun orjinal olduğu için daha sonra oyunu orjinal olarak kurduğunuzda games for windows live'yıda kurmuş olmanız gerek games for windows live'yı denetim masası/programlardan bulun 2 tane games for windows live olacaktır 2'sinide kaldırın ve daha sonra games for windows live'ı internetten son sürümünü aratarak yükleyin ve kurun ardından oyunu açabilirsiniz arkadaşlar orjinalde oyunu açmak bu kadar basit unutmayın gta 4 multiplayer sorunludur ara sıra social club hata verebilir oyundada kasmalar yaşayabilirsiniz.Arkadaşlar bu arada eğer oyun Games for Windows Live için güncelleme ister ve bunu indirirken de 0x80072751 hatası verirse modeminizin arabirimine girin ve UPnP ayarını kapatıp modemi yeniden başlatın bu sayade sorunsuz çalıştırabilirsiniz . GTA 4 MP'ya girmek için bu dediklerim umarım yeterli olacaktır umarım işinizi görür .
    SAYGILAR . ..

Teşekkür ederim burakhan29 =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apo26 -- 23 Haziran 2016; 21:50:35 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 4 FATAL ERROR WS10 ve xlive.dll Hatası Kesin Çözüm

Giriş GTA 4'te FATAL ERROR WS10 ve xlive.dll hatalarıyla karşılaşıyorsanız, oyun deneyiminizi bozabilecek sinir bozucu bir sorunla karşı karşıyasınız demektir. Ancak endişelenmeyin, bu hataları düzeltmek için uygulayabileceğiniz birkaç kanıtlanmış çözüm bulunmaktadır.

xlive.dll Dosyasıyla İlgili Sorunları Çözme xlive.dll, Xbox Live hizmetleriyle iletişim kurmak için gerekli bir DLL (Dinamik Bağlantı Kitaplığı) dosyasıdır. Bu dosya eksik veya bozuksa, GTA 4 FATAL ERROR WS10 hatasıyla karşılaşabilirsiniz.

• xlive.dll Dosyasını Yeniden İndirin ve Yükleyin: Microsoft'un resmi web sitesinden en son xlive.dll dosyasını indirin ve sistem klasörünüze yükleyin.
    • xlive.dll Dosyasını Kaydedin: Bazı durumlarda, xlive.dll dosyası virüs veya kötü amaçlı yazılımlarla bozulabilir. Dosyayı tarayın ve bozulmuşsa kaydedin.
    • Windows Güncellemelerini Kontrol Edin: Windows güncellemeleri genellikle eksik veya bozuk DLL dosyalarını düzeltir. En son Windows güncellemelerini kontrol edin ve yükleyin.

Diğer Potansiyel Çözümler xlive.dll sorunları hatayı çözmezse, şu ek adımları deneyebilirsiniz:

• Oyun Dosyalarının Doğruluğunu Doğrulayın: Steam veya Rockstar Games Launcher'ı kullanıyorsanız, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Bozuk veya eksik dosyalar tespit edilip düzeltilecektir.
    • Grafik Sürücülerini Güncelleyin: Eski grafik sürücüleri, GTA 4'te hatalara neden olabilir. En son grafik sürücülerini üreticinizin web sitesinden indirin ve yükleyin.
    • Sistem Dosyası Denetleyicisini Çalıştırın: Bu araç, bozuk veya eksik sistem dosyalarını tarar ve onarır. Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve şu komutu girin: "sfc /scannow"
    • GTA 4'ü Yeniden Yükleyin: Diğer tüm yöntemler başarısız olursa, GTA 4'ü yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu, tüm oyun dosyalarını sıfırlayacaktır.

Umarız bu çözümler GTA 4 FATAL ERROR WS10 ve xlive.dll hatasını gidermenize yardımcı olur. Hala sorun yaşıyorsanız, daha fazla yardım için Rockstar Games destek ekibiyle iletişime geçmenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Apo26 kullanıcısına yanıt
    hocam benim sayemde çözdünüz teşekkür yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

elbette ustam :D siz tekrardan teşekkür ederim size=) . bende böyle bi yazı yazıyım dedim yani :P

ha usta unutmadan bu sefer oyun içi sorun yaşıyorum :D çok garip bi hata var ara sıra oluyor kapatıp açınca oyunu düzeliyor ama yinede bi tuhaf oyunu ilk açıtıgmda görevi yaparken oyun sallanmaya başladı araba kendiliğinden gitmeye başladı ben sandım adam sarhoş ama bu devam etti sizcede garip değilmi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apo26

quote:

elbette ustam :D siz tekrardan teşekkür ederim size=) . bende böyle bi yazı yazıyım dedim yani :P

ha usta unutmadan bu sefer oyun içi sorun yaşıyorum :D çok garip bi hata var ara sıra oluyor kapatıp açınca oyunu düzeliyor ama yinede bi tuhaf oyunu ilk açıtıgmda görevi yaparken oyun sallanmaya başladı araba kendiliğinden gitmeye başladı ben sandım adam sarhoş ama bu devam etti sizcede garip değilmi :S

patch 1070 yükleyince geçiyormuş heralde nette öyle buldum ben

• quote:

quote:

quote:

patch 1070 yükleyince geçiyormuş heralde nette öyle buldum ben

tmm deniyiciem teşekkür ederim

• hocam peki patch 1.0.7.0 mı yoksa 1070mi
  • hocam o patch bende varmışta kurulumu nası yapıcam bi bilginiz varmı acaba ?
  • gunaydı herkeze sayfanıza yenı katıldım ve gta 4 xlive.dll hatası veriyordu ve sızın dedıgınız sekılde yaptım ama yıne aynı hatayı verıyor sızce ne yapmalıyım
  • Sisteminiz kaç bit ? 32 bitse sanırım system32'ye atıcaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR ... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apo26 -- 7 Aralık 2014; 22:30:27 >
  • Sorun devam edenler için Bu adresten ilgili dll dosyasını indirip oyunu çalıştırabilirler.
    adamım helal olsun sana valla ;) o lınktekılerı ındırdım ve ws10 hatasından kurtuldum cok kalıfıyelı adammsın ;)
  • quote:

SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR ... :D

adamım helal olsun sana valla ;) o lınktekılerı ındırdım ve ws10 hatasından kurtuldum cok kalıfıyelı adammsın ;)
  • onuronur187 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim :)
    Estağfirullah bu arada :D yani bu oyunla fazla ugrastık bulduk çaresini :))
    iyi oyunlar sana :)
  • Olmadı aynen yaptım razor 1911 gözüküp komple herşey kayboluyor hiç bişey açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSteel -- 13 Ocak 2015; 22:20:18 >
  • bu dediklerinizi yaptımda bu sefer o hata çıkmıyo fakat siyah bi pencere çıkıyo hemne kayboluyo
    Hocam işletim sisteminiz nedir acaba ?
  • Burakhan hocam Windows 8.1 de bu oyunu orijinal olmasına rağmen oynamakta güçlük çekiyorum,çözümü var mı ?
  • Sağol kardeş sayende bu sorunun da üstesinden geldim ancak keşke gelmez olaydım çünkü bu oyun beni gta dan bezdirdi.
    Sadece bi özelliği hoşuma gitti mpsi gayet güzeldi .
  • sende sağol kardeşim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.