arkadaşlar bu gta 4 'ün birçok sorunu var hepiniz bilirsiniz bense fatal error ws10 a çözüm buldum yani siyah ekran sorunu diyorsunuz bilmiyorum açıkçası ben onu internetten araştırabilirsiniz iyi günler
Ben Paper Trail bölümüne kadar geldim tam görevi bitirmiştimki bu hatayı verdi dediğiniz dosyaları attım fakat bu seferde oyuna baştan başladı baştan başlamak istemiyorum lütfen yardımmmmmmm
Sa kardeşim ben iki tane dosyayı da attım. Artık hataları vermiyor fakat oyuna tıklıyorum. Küçük siyah bir ekran geliyor. Sonra o siyah ekran kapanıyor ve hiçbir tepki yok. (OYUN AÇILMIYOR ACİL YARDIM)
onları yaptım sonra bunu verdi gta 4 fatal error ws10 oysa vermemesi gerekiyordu ama verdi :D acaba gtayı kurarken internet bağlantımı kesmem gerekiyormmuydu bu arada xlivedll i sistem 32 ye , syswow64 , hatta oyunun kurulu olduğu klasörde bile denedim lakin nafile :D umutsuz vakamıyım acaba doktor bey :)) buarada bunu da kurdum tabiki xliveless-0.97b
saygılar dilerim
hocam pardon zip miş onu açmadan yapmısım sorun çözüldü allah senden razı olsun Tuttuğun altın olsun :))
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS1984
hocam pardon zip miş onu açmadan yapmısım sorun çözüldü allah senden razı olsun Tuttuğun altın olsun :))
Estağfirullah hocam sizdende Allah razı olsun iyi oyunlar dilerim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Silver III
Sa kardeşim ben iki tane dosyayı da attım. Artık hataları vermiyor fakat oyuna tıklıyorum. Küçük siyah bir ekran geliyor. Sonra o siyah ekran kapanıyor ve hiçbir tepki yok. (OYUN AÇILMIYOR ACİL YARDIM)
beraber araştıralım kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: Silver III
kardeşim internetten baktım ee başka birisi buna çözüm olarak net framework driverlerının olmadıgını ve bu yuzden acılmadıgını soylemıs ıstersen sende bı driverlerine bak güncelle veya yükle felan olmassa sanırım patch indirmen lazım
Eyvallah kardeşim çok yardımcı oldun sorun halloldu :)
quote:
Orijinalden alıntı: yusufatas2000
Eyvallah kardeşim çok yardımcı oldun sorun halloldu :)
ne demek efendim sorunun hallolduguna sevındım :) iyi oyunlar size . . .
Birader ben dediklerini yaptım GTA IV den giriyorum ama oyunu açmıyor social club e yönlendiriyor social club de hata veriyor açmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: DEF2EASY68
Birader ben dediklerini yaptım GTA IV den giriyorum ama oyunu açmıyor social club e yönlendiriyor social club de hata veriyor açmıyor
kardeşim hatanın ismini yaz beraber araştıralım
çözdüm kardeşim kayıt defterinden yapılıyormuş bu sorun ile karşılaşanlar pm atabilir
DEF2EASY68D
kullanıcısına yanıt
helal olsun kardeşim iyi oyunlar dilerim sizlere . . .
sayende sorunu çözdüm teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: fevzi17
sayende sorunu çözdüm teşekkürler
rica ederim kardeşim
Ya bende daha düzn aldım ama tıklıyorum hatayı alıyorum Yardımcı olursanız sevinrim..
quote:
Orijinalden alıntı: regrews
Ya bende daha düzn aldım ama tıklıyorum hatayı alıyorum Yardımcı olursanız sevinrim..
dediklerimi uygulayın ?
Arkadaşlar steamdan aldım oyunu ve oyuna girerken sıkıntı yok ama steamda girdi olarak gözüküyor ama oyun açılmıyor ve 10 saniye sonra steamda oyundan çıktı gözüküyor napablirim ?