Şimdi Ara

Runtime Error KESİN ÇÖZÜM %10000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
35.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar bazı kişilerde silkroada tıklanınca Runtime Error C++ veriyor bende dahildim.fakat o kadar yol denedim ki anlatamam.İntte çok araştırdım.Bu hata için herkes bi şey uydurmuş.Yok windowsu güncelle yok frame work yükle yok driverları güncelle microsoft C++ redistrubition yükle silkroadı yeniden yükle D deyse C ye at direcxt güncelle anakart güncelle bunları hiç biri çözüm deil ben hepsini denedim en sonunda ise bunun win32/sality.aa virüsünden dolayı olduunu anladım.Daha sonra herkes onla tarat bunla tarat rescue disk kullan bunlarında hiç biri işe yaramadı.Format bile işe yaramadı çözüm ise

0..Bilgisayarım-Özellikler-Sistem geri yükleme bütün diskleri kapat
    1...Bilgisayar açıkken c hariç bütün disklerinizi silin..
    2....Diskleri biçimlendirin
    3.Ağ bağı çıkarın..
    4..Biosa girin ve cdyi cdden boot edecek duruma getirin
    5..xp cdsini takın ve R YE basarak kurtarma konsolunu açın
    6..oraya önce 1 yazın sonra şifre isterse adminstör şifrenizi yazın
    7..Çıkan komuta fixmbr yazın entere basın
    8.EXİT YAZIN ÇIKIN
    9İşte can alıcı nokta burası şimdi standart mbr virüsü silme işlemi bu.. Ama sakın nasıl olsa boot yenilendi diyerek tekrar içinde bulunan xpyi kullanmayın ne kadar da diskleri silseniz bile..Eğer kullanırsanız herşey boşa gider.ONUN İÇİN EXİT YAZIP TEKRAR RESET ATTIĞI ANDA hemen masa üsütüne gelmeden xp kurulumuna geçin..KuRULUM aşamasında bütün bölümleri D ye ve sonra L ye basarak silin ve tekrar oluşturun...Sonra xp yi yükleyin bu kadar
    ÖNEMLİ NOT:HİÇBİR DOSYANIZI YEDEKLEMEYİN FLASH BELLEE FİLAN ATIP HER ŞEY BİTTİKTEN SONRA TEKRAR YÜKLEMEYİN VİRÜS GERİ DÖNÜYOR

Bir kısmı Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wseha -- 7 Temmuz 2009; 19:49:20 >

• Güzel paylaşım
  • 1 Oyun için yapcaktım zaten bunları...
  • saolun bende çok uğraşmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

1 Oyun için yapcaktım zaten bunları...

+1 prem var rahatım
  • Arkadaşım çok güzel bi paylaşım bunları bulduktan sonra paylaşman çok incelik + rep die bişey olsa sana 10 tane verirdim teşekürler
  • sizde saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seninki virüsden kurtulmanın yolu olmuş, runtime hatası net framework'lerin eksik veya bozuk olması neden olur, o virüs hakkında bilgim yok ama virüs net framework dosyalarını bozuyor olabilir. Net frmaework 1.1 - 2.0 - 3.0 -3.5 kur bakalım hata veriyor mu
  • En az 5 kere kurdum biri dediki seninki eski versiyon 3.5 kur dedi 3.5 kurdum sonra başka biri o window sp3 ile uyumlu deil dedi sen 3.0 kur dedi onuda kurudm hemde kaç kere hiç alakası yok yinede hata gitmio
  • O Hata Pc Virus Girip Fr Bozuyor Ve Hata VEriyor Virusu TEmizleyip Fr Kurarsan Sorun Ortadan Kalkacaktır.
  • Zaten sorunda virüsü silmekte virüsü sildim fakat şimdi frame work yüklü deil o ama hata almıyorum o hata virüs yüzünden
  • Ben bunun çözümünü foruma en az 5 kere yazmışımdır.Ayrıca benim verdiğim çözüm hiçbir dosya kaybı olmadan hatayı ortadan kaldırıyodu.
  • Nydi senn çözüm bi sölesene ben birçok şey denedim onuda denemişimdir belki
  • Güzel paylaşım saol.+ rep

Konuya girmeden önce '' kasayı yan yatırın düzelir '' diceksin sandım
  • Ve arkdaşlar chip dergisinin temmuz ayındaki sayısında virüslerin top 10'nu çıkarmıslar bizim virüs 2. sırada top 10 ise
    1.Net-Worm.Win32.kido.ih
    2.Virüs.Win32.Sality.aa
    3.Trojan-Dropper.win32.Flstud.ko
    4.Trojan.win32.Autoit.ci
    5.Trojan.JS.Agent.xy
    6.Exploit.HTLM.CodeBaseExec
    7.Trojan-Downloader.Win32.VB.eql
    8.Trojan.Win32.Chifrax.a
    9.Virüs.Win32.Virüt.ce
    10.Virüs.Win32.Sality.z

NOT:Alıntı DEİLDİR kendi ellerimle yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Seninki virüsden kurtulmanın yolu olmuş, runtime hatası net framework'lerin eksik veya bozuk olması neden olur, o virüs hakkında bilgim yok ama virüs net framework dosyalarını bozuyor olabilir. Net frmaework 1.1 - 2.0 - 3.0 -3.5 kur bakalım hata veriyor mu

katılıyorum
  • Bu dediğin yöntem virüsten kurtulmak için sanırsam :) o dediğin virüs frame work u bozuyorsa dediğin işe yarayabilir, o virüsü silip frame work kurarsan düzelir herhalde bu laptopu alalı 1.5 yıl oldu 1 kere bile rastlamadım o hataya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wseha

En az 5 kere kurdum biri dediki seninki eski versiyon 3.5 kur dedi 3.5 kurdum sonra başka biri o window sp3 ile uyumlu deil dedi sen 3.0 kur dedi onuda kurudm hemde kaç kere hiç alakası yok yinede hata gitmio

arkadaşım sen olayı abartmışsın bunlara hiç gerek yok yeni alınan pcde bile olur bu hata olay sadece
    framework ve ekran kartını güncel tutmakta..
    gerisi hikaye yani anlıyacağın sadece sende olmadıysa sorun kimse bi düşün bakalım..
  • arkadaşlar herşey için sağolunda bu virüs nerden bulaştıysa bana da bulaştı ama 250 gb'lık harddiskimin hepsinde önemli dosyalar var.sadece c'ye format attım düzelmedi bu runtime hatası.diğer disklere de format atmak istemiyorum bunun çözümü başka yoldan olmaz mı?.en kral tarama kullansam nod32 mesela avrupada 5 yıldız almış ama benden alamadı :D kasper filan olur heralde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.