Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2013 rld.dll Hatası Kesin çözüm!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
26.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu saçmalıkla çok uğraştım bir sürü gereksiz bil avr internette herkez eset vb. virüs programlarını etkisizleştirin diyor buda doğru ama kimimiz benim gibi avira antivir kullanıyordur bunalr dosyayı silmiyor neyse gelelim çözüme.

rld.dll dosyasını engelleyen program, Microsoft Security Essentials işte bu program rld.dll dosyasını engelleyen şey. Bunu kaldırın oyunu tekrar ilaçlayın güzelce oynayın.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pro Evolution Soccer 2013 rld.dll Hatası Kesin Çözüm

"pes 2013 rld.dll indir" veya "pes 13 rld.dll" gibi anahtar kelimelerle arama yapan kullanıcılar, Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013) oyununda sık karşılaşılan bir hatayla karşılaşabilirler: "rld.dll pes 2013" hatası. Bu sorun genellikle oyunun korsan veya crackli sürümlerinde ortaya çıkar.

Bu sorunun çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Orijinal rld.dll Dosyasını İndirin: "rld dll hatası burak işçi" gibi aramalar yaparak orijinal rld.dll dosyasını güvenilir bir kaynaktan indirin.

2. Dosyayı Oyun Klasörüne Kopyalayın: İndirdiğiniz rld.dll dosyasını PES 2013 oyun klasörüne (genellikle C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013) kopyalayın.

3. Dosyayı Değiştirin: Oyun klasöründeki orijinal rld.dll dosyasını indirdiğiniz dosya ile değiştirin.

4. Bilgisayarı Yeniden Başlatın: Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve PES 2013'ü başlatmayı deneyin.

Bu adımları doğru bir şekilde uyguladıktan sonra oyununuzun "rld.dll pes 2013" hatası vermeden çalışması gerekir. Ancak, bu çözüm yalnızca korsan veya crackli oyun sürümleri için geçerli olduğunu unutmayın. Orijinal oyunun lisanslı bir sürümünü satın almak, bu tür hataların önlenmesine yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • paylaşım için sağol ilk kurdugumda hiç hata almadım sildim bi ara tekrar kurunca bu hata geldi
  • ben xp kullanıyorum. avira antivirüs var. Microsoft Security Essentials yok. ama hala aynı sorun. ne yapmalıyım?
  • kaldırmaya gerek yok antivirusun ayarlarından oyunun bulunduğu bölgeyi tarama dışı diye yapın sorun kalmaz.
  • nereden ayarlıyoruz taradıgı dosyaları duzenlemeyı .
  • Arkadaşlar sanırım oyunu yüklerken antivir. programınızı devre dışı bırakmamız gerekiyormus. tanıdık öyle dedi. Ben daha denemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rld.dll'i false alarm olarak mı görüyor yani Mse?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandakulağı

Arkadaşlar sanırım oyunu yüklerken antivir. programınızı devre dışı bırakmamız gerekiyormus. tanıdık öyle dedi. Ben daha denemedim.

antivirüs devre dışı bırakmaya gerek yok.@Cihathalitt arkadaşın dediği gibi o bölgeyi tarama dışı yap.
  • sorumanyağı kullanıcısına yanıt
    avira antivirüs programında böyle bir şeçenek bulamadım.
  • quote:

antivirüs programı o dosyayı karantinaya alır. kullandığın programa göre '' bu dosyayı tehdit olarak algılama'' gibi bir seçenek olur. buna benzer şekilde seçersen sorun olmaması lazım
  • quote:

Avira'yı çok iyi bilmem ama tarama dışı öğeler olması lazım her antivirüste.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.