Şimdi Ara

EA FC 24 maç saati

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar santra modunda maç saatini değiştiremiyorum oyun kafasına göre gündüz veya gece veriyor. Özeli seçsem bile ayar yapılamıyor. Sizde de böylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga.cn -- 4 Ekim 2023; 14:24:24 >

• Kimse cevaplamamış ama aynı sorun bende de var çözebilen var mı ya bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum :) online da bir türlü bulamadım. gündüz maçları çok göz yoruyor, gece daha güzel. keşke bir yerlerden sürekli gece olarak seçebilsek. Bilen arkadaş var ise eğer böyle bir ayarın oldugunu yazarsa sevinirim.

• “Özel” seçeneğini seçmenize rağmen günün saatini değiştiremiyorsanız, bunun nedeni bu modun özellikleri olabilir: örneğin, eğitim veya test için düzenlenen maçlarda günün saati sabit olabilir. Böyle bir durumda, günün saati oyunun kendi mekaniğine bağlı olabilir. Size https://mostbetazer.com/qeydiyyat/ adresinde oyun oynamanızı tavsiye edebilirim, oradaki işlevsellikle ilgili herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Bir tür hata veya arıza olduğunu düşünüyorsanız, oyun ayarlarını ve güncellemeleri veya yamaları kontrol etmeyi deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geannem -- 19 Aralık 2024; 23:40:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.