Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] RunDll Hatası Alıyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarıma Bir Virüs Bulaştı Ben Bu virüsten Kurtuldum ama virüs silindikten sonra Bilgisayarımı Her Açışımda RunDll Hatası Almaya Başladım Hata Tam Olarak Şöyle;

- C:\programdata\windowsmsg\675D131108D4FD145B0BFBC68A3E018A.dll
    başlatmada sorun
    Belirtilen Modül Bulunamadı

Lütfen Yardımcı Olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwish282 -- 5 Mayıs 2016; 20:04:51 >

• Virüsün bulaştığı dosya sanırım sistem dosyasıymış ve antivirüs programlarının neredeyse tamamı birüsden kurtulabilmek için virüsün bulaştığı dosyayı silerler. Geçmiş olsun o dosyayı varsa internetten indirip yükle. Yoksa karantinadan geri yükle ve kullanmaya devam et virüslü bir şekilde.
  • İnternetten araştırdım bu dll nin malware olduğu yazıyor programdata klasöründede windowssmg diye bir klasörde bulunmuyor Karantinadaki dosyalarıda silmiştim
  • run.dll dosyasını googleye yaz ılk cılan dll sıtelerınden bırınden ındır sonra onu sıstemın ıcıne at buyuk ıhtımal duzelır kardesım
  • Sorun Çözüldü Arkadaşlar Hata Veren dll bilgisayardan virüsle beraber silindi bu silinen dll bilgisayar açıldığında otamatikman açılıyormuş haliyle olmayan bir şeyi açmaya çalışınca bilgisayar hata veriyordu çalıştır'a msconfig yazıyoruz ve başlatma sekmesine Geliyoruz orada Hata veren Dosyayla Alakalı bir şey varsa Yanındaki tiki kaldırıyoruz ve yeniden başlattığımızda sorun çözülmüş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwish282 -- 5 Mayıs 2016; 19:58:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.